Az oldalt Mozilla Firefox & Google Chrome böngésző alá optimalizáltuk, eltérő böngésző esetén megjelenítési/működési problémák adódhatnak! Megértéseteket köszönjük!
Bejelentkezés

Felhasználónév:
Jelszó:
Online: 3 látogató
Látogatók száma
A IV. Kelet Underground Tehetségkutató 2013 nyertesei:
1. Drow
2. Fake Illusions
3. Testify

A III. Kelet Underground Tehetségkutató 2011/2012 nyertesei:
1. Early Morning Vision
2. aJna
3. Frantic

A II. Kelet Underground Tehetségkutató 2010/2011 nyertesei:
1.: Morningkill
2.: HopeToBelieve
3.: Worning

A I. Kelet Underground Tehetségkutató 2009/2010 nyertesei:
1.: Death Warrant
2.: SuperEgo3
3.: Hatred Solution
         Partnerek: 
Hírek

Moby Dick a Kaptárban!

hozzáadva: 2015-01-10 08:54:51 hozzáadta: mysy

További műveletek
Vissza a hírekhez...

Kapcsolódó linkek, ajánlók


Hozzászólások (0)


Egy év után újra tiszteletét teszi a debreceni Kaptár Klubban a legendás magyar thrash metal zenekar, a MOBY DICK!  Vendég ismét a püspükladányi DYING WISH lesz és Romániából is érkezik egy thrash/death zenekar, akikről Mányák Peti (Angerseed) gyűjtött össze sok, érdekes információ...

A koncert facebook eseménye ITT:
https://www.facebook.com/events/1401602930132803/

DECEASE (RO) A MOBY DICK ELŐTT - ÉRDEMES KORÁN ÉRKEZNI!

A Thrash/Death Metalt játszó DECEASE 2011 májusában alakult meg Kolozsvárott (Cluj-Napoca, Románia) a gitáros/énekes Radu Vulpe és a dobos George Alb kezdeményezésére. Pár hónappal később Radu testvére, Catalin Vulpe csatlakozott a bandához, teljessé téve azt.

Ezzel a szilárd hármas felállással indulva, illetve a kései 80-as és a korai 90-es évek Thrash/Death Metal színtere által befolyásolva a Decease nem rakta magát körül korlátokkal, már ami a zeneírási készséget és a stílust illeti: egyesítették a nyers, gyors, brutális dobolási stílust az agresszív, de egyben dinamikus és fogós riffeléssel, megfejelve azt egy energikusan zúzós basszus hangzással és egy erőteljesen hörgő/üvöltő énekhanggal.

2012-ben a zenekar rögzítette első zenei ivadékát, mely „Exhort to Obliterate” címen látott napvilágot és leszerződtek a Hatework Records/Asociatia Culturala Manifest extrém metal Underground kiadóhoz, melynek égisze alatt 2013 februárjában jelent meg az első nagylemez.

Ezidőtájt és ezt követően intenzív koncertezés kezdődött a zenekar életében, a zenekar szinte mindenhol játszott Romániában és 2013 augusztusában csatlakoztak a NILE által fémjelzett "At the Gates of Sethu Part II" Európa turnéhoz, melynek keretén belül eljutottak többek között Lengyelországba, Ausztriába, Magyarországra illetve Csehországba is és olyan bandákkal osztották meg a színpadot mint többek között a Vader, az Ex Deo, a Svart Crown, a Trauma és a Black Therapy.

2014 elején a második lemez előkészületei is befejeződtek, így április és május között a stúdióba küldték a zenekart, hogy rögzítsék az anyagot Bukarestben, Marius Costache felügyelete mellett.

Az „Age of the Covenant” lemez november elsején jelent meg végül.

2012 óta a Deceased több mint 50 koncerten bizonyított Romániában, 5 országban és számos jelentős fesztiválon, mint a Romanian Thrash Metal Fest, vagy a Rockstadt Extreme Fest, megosztva a színpadot olyan kaliberű bandákkal mint a Sinister, a Nile, a Vader, az Obituary, a Sodom, a Virus, a Nargaroth, a Krow és a Violentor.

Diszkográfia:

"Boiling Hatred" Single (2012) – Szerzői kiadás
"Exhort To Obliterate" CD (2013) – Hatework Records/ACM
"Age Of The Covenant" CD (2014) – Hatework Records/ACM

http://www.facebook.com/decease.band
http://deceaseband.bandcamp.com/
http://www.reverbnation.com/deceaseband
https://twitter.com/deceaseband
http://www.youtube.com/user/GuitarTank/videos…

Hozzászólások   


             Támogatók:  Facebook oldal és csoport:

      Az utolsó rádióadás: 
             2016.12.29. 


régi Kelet U. rádiómüsorok:
          Rendezvények: 
 

Valid CSS!

Az oldal készítői és üzemeltetői a lapon megjelenő információkért felelősséget nem vállalnak, mivel
a bejegyzések regisztrált felhasználók által kerülnek rögzítésre.
A jogsértő és illetlen megnyilvánulásaitól elhatárolódnak és az okozott károkért a bejegyző felhasználót vonják felelősségre.