Az oldalt Mozilla Firefox & Google Chrome böngésző alá optimalizáltuk, eltérő böngésző esetén megjelenítési/működési problémák adódhatnak! Megértéseteket köszönjük!
Bejelentkezés

Felhasználónév:
Jelszó:
Online: 2 látogató
Látogatók száma
A IV. Kelet Underground Tehetségkutató 2013 nyertesei:
1. Drow
2. Fake Illusions
3. Testify

A III. Kelet Underground Tehetségkutató 2011/2012 nyertesei:
1. Early Morning Vision
2. aJna
3. Frantic

A II. Kelet Underground Tehetségkutató 2010/2011 nyertesei:
1.: Morningkill
2.: HopeToBelieve
3.: Worning

A I. Kelet Underground Tehetségkutató 2009/2010 nyertesei:
1.: Death Warrant
2.: SuperEgo3
3.: Hatred Solution
         Partnerek: 
Hírek

Sziget 2015: jegyek november 3-tól!

hozzáadva: 2014-10-30 12:48:09 hozzáadta: mysy

További műveletek
Vissza a hírekhez...

Kapcsolódó linkek, ajánlók


Hozzászólások (0)


"Sosem lehet túl korán elkezdeni megtervezni a fesztiválnyarad! Sziget 2015 jegyek November 3-tól kaphatók, szóval itt az idő felkészülni a jövő nyárra! Egyelőre nincs is más tennivaló, mint beszerezni a jegyed, megnézni a szálláslehetőségeket és szólni a barátoknak, hogy így tegyenek ők is! Kedvezményes árú jegyek december 31-ig kaphatók!


Mit érdemes tudni a belépőjegyekről?

Vásárolhatsz bérletet vagy napijegyet is a fesztiválra, ha elővételben vásárolod meg, kedvezménnyel jutsz hozzá. Kétfajta bérlet közül választhatsz: 7napos és 5napos. Mindkettő ugyanazokat a szolgáltatásokat nyújtja, csak az érvényességi időben van különbség.

 

7napos bérlet:

·         7napos bérlettel élvezheted ki a teljes Sziget-élményt: nem maradsz le egy programról vagy látnivalóról sem, mivel már augusztus 10-én bejöhetsz a fesztiválra és egészen augusztus 17. reggelig maradhatsz.

·         Kempingezhetsz a fesztivál területén tulajdonképpen bármelyik, nem elkerített helyen: Ha időben érkezel, sátrazhatsz a Sziget legromantikusabb, árnyas szegletében. 7napos bérlettel használhatod a zuhanyzókat is. Ne feledjétek, ennél az alapcsomagnál többet is kínálunk, speciális kempingjeinkben olyan plusz szolgáltatásokat is igénybe vehettek, mint az értékmegőrző, telefontöltő, úszómedence, fokozott biztonsági szolgálat stb. További részletes információk hamarosan!

 

5napos bérlet:

·         Újdonság! Idén először az 5napos bérlettel is kempingezhetsz a Szigeten! 5napos bérlettel augusztus 12-17. között tiéd a pálya, a szabad fesztiválterületeken ott sátrazhatsz, ahol csak tetszik és persze a zuhanyzókat is használhatod! Ugyanakkor ne feledd, hogy 7napos bérlettel nagyobb eséllyel szerezheted meg a legjobb sátorhelyeket! Ennél az alapcsomagnál többet is kínálunk, speciális kempingjeinkben olyan plusz szolgáltatásokat is igénybe vehettek, mint az értékmegőrző, telefontöltő, úszómedence, fokozott biztonsági szolgálat stb. További részletes információk hamarosan!

·         Ha 5napos bérletet váltasz, ne feledd, hogy a Sziget -1. (augusztus 10.) és 0. napjára (augusztus 11.) ezzel nem tudsz bejönni. Mégis ha időközben meggondolnád magad, egy speciális upgrade jeggyel, bármikor átválthatod 7naposra!

További információk itt!   Itt az idő, hogy elkezdd a felkészülést a jövő nyárra, szólj a barátaidnak is és tervezés indul!   Készüljetek, november 3-án új időszámítás kezdődik: Sziget 2015! "

forrás: www.sziget.hu
   

Hozzászólások   


             Támogatók:  Facebook oldal és csoport:

      Az utolsó rádióadás: 
             2016.12.29. 


régi Kelet U. rádiómüsorok:
          Rendezvények: 
 

Valid CSS!

Az oldal készítői és üzemeltetői a lapon megjelenő információkért felelősséget nem vállalnak, mivel
a bejegyzések regisztrált felhasználók által kerülnek rögzítésre.
A jogsértő és illetlen megnyilvánulásaitól elhatárolódnak és az okozott károkért a bejegyző felhasználót vonják felelősségre.