Az oldalt Mozilla Firefox & Google Chrome böngésző alá optimalizáltuk, eltérő böngésző esetén megjelenítési/működési problémák adódhatnak! Megértéseteket köszönjük!
Bejelentkezés

Felhasználónév:
Jelszó:
Online: 2 látogató
Látogatók száma
A IV. Kelet Underground Tehetségkutató 2013 nyertesei:
1. Drow
2. Fake Illusions
3. Testify

A III. Kelet Underground Tehetségkutató 2011/2012 nyertesei:
1. Early Morning Vision
2. aJna
3. Frantic

A II. Kelet Underground Tehetségkutató 2010/2011 nyertesei:
1.: Morningkill
2.: HopeToBelieve
3.: Worning

A I. Kelet Underground Tehetségkutató 2009/2010 nyertesei:
1.: Death Warrant
2.: SuperEgo3
3.: Hatred Solution
         Partnerek: 
Hírek

Interjú: Campus Feszt 2014

hozzáadva: 2014-06-06 08:35:30 hozzáadta: mysy

További műveletek
Vissza a hírekhez...

Kapcsolódó linkek, ajánlók


Hozzászólások (0)


Süli András programszervezővel készített interjú alapján tájékozódhattok a 2014-es Campus Fesztivál legfontosabb információiról...

- A rendezvény új helyszínről egyre többet lehet már hallani, kérlek összefoglalnád, hogy lényegében hol lesznek a főbb csomópontok és mekkora területet fog felölelni a Fesztivál?

  A fesztivál idén visszaköltözik a korábbi helyszínére, amely időközben teljesen átalakult - leginkább úgy lehetne definiálni, hogy a rendezvényre az új Nagyerdei Stadiont övező parkban és rendezvénytereken kerül sor. A stadion arénarészébe, a gyepszőnyegre nem visszük be a fesztivált, de az épület északi része teljes egészében bekapcsolódik majd a programokba. A bejárat a korábbiakhoz hasonlóan a Nagyerdei körúton, a Klinikák irányából lesz megközelíthető. Az északi oldalon lévő tisztásra kerül a Rézangyal Aréna. A Stadiont északról határoló rendezvénytéren kisebb bulihelyszínek lesznek, a Telekom Hall pedig a tribün alatt megépült óriási, közel 3000 főt befogadni képes csarnokba költözik be, tehát teljesen zárt, időjárásvédett helyen lesz. Ami ennél is nagyobb különlegesség, hogy a főként debreceni zenekarokra koncentráló kisebb színpadot tulajdonképpen a Hall fölött, a stadion bejárati szintjén lévő közös térben építjük fel, ide az úgynevezett lebegőjárdán lehet majd fölmenni. Újra lesz színpad az impozáns Víztorony tövében, a Pepsi Nagyszínpad pedig a korábbi Új Vígadó és Csónakázó tó helyén megépülő parkrészen, az úgynevezett ködszínház előtt áll majd fel. A kemping is marad a régi helyén. A stadionnak köszönhetően minden korábbinál több kiépített mosdóval és büfével tudjuk kiszolgálni a közönséget.

- Milyen kedvezmények vannak/lesznek a rendezvényre látogatók körében?

  Ahogy a korábbi években, idén is jelentős kedvezményeket biztosítunk a Debreceni Egyetem oktatóinak és hallgatóinak. Ezen kívül július 14-ig a rendes bérlet- és napijegyár is alacsonyabb, mint a helyszínen kapható.  - Mely zenekarokat emelnéd ki, akik a mostani Campuson érdekességnek, kuriózumnak számítanak, és miért?  

Mindenképp kiemelném a külföldi fellépők közül a dán Asteroids Galaxy Tour-t, amelynek The Golden Age című dala az egyik sörreklám jóvoltából szinte a csapból is folyt pár évvel ezelőtt. Egy nagyon kedves, vidám koncertre számítunk tőlük. Elektronikus zenei vonalon több sztár-dj is fellép majd az éjszakai órákban. A rockrajongók számára mindenképp fontos esemény a Tankcsapda 25 éves jubileumi koncertje, melyből csak néhány lesz az országban, az egyik itt nálunk. Ezen kívül jelen lesz szokás szerint a hazai rock és pop élvonal, de zenei csemegékre, ritkaságokra is számíthatunk a Víztorony Pódiumon vagy éppenséggel a Dub Székház programjai között.  

- Kérlek, említs néhány olyan nem zenei programot, amik nagyban színesíteni fogja a fesztivál széles palettáját!  

Minden eddiginél erősebb irodalmi programmal készülünk, a korábbi kulter.hu sátor jóval nagyobb helyre költözik, "összebútorozik" a Dub Székház stábjával és lesz benne többek között poetry slam, illetve költő-zenész közös estek. A dumaszínház legjobb előadói idén várhatóan egy különleges helyszínen fogják szórakoztatni a közönséget. A Víztoronynál a hagyományokhoz hűen színházi- és moziprogramok is láthatóak. A részletek folyamatosan kerülnek fel a www.campusfesztival.hu oldalra.    

- Mi az alapvető elvárás a részetekről az idei helyszín és látogatottság tekintetében?  

A helyszín kapcsán számunka a legfontosabb, hogy kialakuljanak azok a keretek, amelyek között végre hosszú távon tudunk tervezni és meg tudjuk találni a fesztivál többé-kevésbé végleges elrendezését. Ennek tükrében - mondhatni - ez újra egy kísérleti év, éppen ezért a tavalyi hatvanezres nézőszám megismétlésével abszolút elégedettek lennénk.

További infók:
www.campusfesztival.hu
campusfesztivál facebook oldala

Készítette: Papp "Mysy" Mihály

Hozzászólások   


             Támogatók:  Facebook oldal és csoport:

      Az utolsó rádióadás: 
             2016.12.29. 


régi Kelet U. rádiómüsorok:
          Rendezvények: 
 

Valid CSS!

Az oldal készítői és üzemeltetői a lapon megjelenő információkért felelősséget nem vállalnak, mivel
a bejegyzések regisztrált felhasználók által kerülnek rögzítésre.
A jogsértő és illetlen megnyilvánulásaitól elhatárolódnak és az okozott károkért a bejegyző felhasználót vonják felelősségre.