Az oldalt Mozilla Firefox & Google Chrome böngésző alá optimalizáltuk, eltérő böngésző esetén megjelenítési/működési problémák adódhatnak! Megértéseteket köszönjük!
Bejelentkezés

Felhasználónév:
Jelszó:
Online: 0 látogató
Látogatók száma
A IV. Kelet Underground Tehetségkutató 2013 nyertesei:
1. Drow
2. Fake Illusions
3. Testify

A III. Kelet Underground Tehetségkutató 2011/2012 nyertesei:
1. Early Morning Vision
2. aJna
3. Frantic

A II. Kelet Underground Tehetségkutató 2010/2011 nyertesei:
1.: Morningkill
2.: HopeToBelieve
3.: Worning

A I. Kelet Underground Tehetségkutató 2009/2010 nyertesei:
1.: Death Warrant
2.: SuperEgo3
3.: Hatred Solution
         Partnerek: 
Hírek

Zord - Turné közben...

hozzáadva: 2014-05-05 08:33:38 hozzáadta: Zord

További műveletek
Vissza a hírekhez...

Kapcsolódó linkek, ajánlók


Hozzászólások (0)

Sikeresen túl van a miskolci Zord zenekar a "Thorns & Wounds 2014" turné erdélyi szakaszán, ahonnan rengeteg élménnyel és új ismerőssel gazdagabban tért haza a banda. Az április 17-i nyitó bulin, az év elején új helyre költözött, csíkszeredai, AMI Clubban fergeteges hangulat volt, a szép számban megjelent közönség végigzúzta a Zord, a Went a Gore Thrower, illetve a helyi L.S.D. (Loud Sound Dealers) műsorát. Másnap, április 18-án, Székelyudvarhelyen, a volt Thunder Rock Clubban tolta a három magyarországi metal horda. Itt a vendég a Mental Decay volt, amely csapat a saját számok mellett számos thrash legenda (pl. Metallica, Anthrax, Sacred Reich stb.) feldolgozását vezette elő. A koncert legvégén igen nagy lett a népsűrűség a színpadon, mivel az este során fellépett összes banda tagjai együtt gitározták, dobolták, üvöltötték el a Motorbreath, illetve a Got the Time című metal remekműveket. A szombati (április 19.) koncertre a kolozsvári La Tevi Pubban került sor, amely a városközponthoz igen közel, a főtértől ötpercnyi sétára, ideális helyen található. A hihetetlen mennyiségű és sűrűségű cigi füstben, a brutálisan megszólaló hangosításnak és az intenzív muzsikának köszönhetően ezen a koncerten is remek hangulat alakult ki. A fellépők a késői kezdés ellenére is igencsak odatették magukat, és az igen lelkes közönség is mindvégig nagyon aktív volt.
Májusban is folytatódtak, illetve folytatódnak a Zord "Thorns & Wounds" albumának megjelenéséhez kapcsolódó klubkoncertek, május 3-án a révkomáromi Rock Club 25-ben lépett fel a miskolci thrash banda, 24-én hazai pályán, a miskolci Corner Stage Pubban, majd június 5-én Budapesten, a Josefina Blues Bell-ben zúz a Zord.

Hozzászólások   


             Támogatók:  Facebook oldal és csoport:

      Az utolsó rádióadás: 
             2016.12.29. 


régi Kelet U. rádiómüsorok:
          Rendezvények: 
 

Valid CSS!

Az oldal készítői és üzemeltetői a lapon megjelenő információkért felelősséget nem vállalnak, mivel
a bejegyzések regisztrált felhasználók által kerülnek rögzítésre.
A jogsértő és illetlen megnyilvánulásaitól elhatárolódnak és az okozott károkért a bejegyző felhasználót vonják felelősségre.