Az oldalt Mozilla Firefox & Google Chrome böngésző alá optimalizáltuk, eltérő böngésző esetén megjelenítési/működési problémák adódhatnak! Megértéseteket köszönjük!
Bejelentkezés

Felhasználónév:
Jelszó:
Online: 3 látogató
Látogatók száma
A IV. Kelet Underground Tehetségkutató 2013 nyertesei:
1. Drow
2. Fake Illusions
3. Testify

A III. Kelet Underground Tehetségkutató 2011/2012 nyertesei:
1. Early Morning Vision
2. aJna
3. Frantic

A II. Kelet Underground Tehetségkutató 2010/2011 nyertesei:
1.: Morningkill
2.: HopeToBelieve
3.: Worning

A I. Kelet Underground Tehetségkutató 2009/2010 nyertesei:
1.: Death Warrant
2.: SuperEgo3
3.: Hatred Solution
         Partnerek: 
Hírek

20 éves a Rockinform!

hozzáadva: 2012-02-10 15:46:42 hozzáadta: mysy

További műveletek
Vissza a hírekhez...

Kapcsolódó linkek, ajánlók


Hozzászólások (0)

 

"Február 8-án, szerdán jelenik meg az idén 20 éves Rockinform Magazin idei első száma. A jubileumi év tiszteletére néhány új elemmel találkozhattok a magazin lapozgatása közben. Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján elvégeztünk egy profiltisztítást, mely a dizájnelemeket is érinti. Mindezt igyekeztünk úgy végrehajtani, hogy megfeleljünk a mai kor igényeinek, de megtartsuk azokat a tradíciókat, melyek mentén a lap ennyi éven át kitartóan menetelt. Ebben az évben lesz egy visszatekintő sorozatunk a magazin első 20 évére, ezzel is tisztelegve azok előtt, akik hozzájárultak ehhez a jubileumhoz. Elsőként az alapító-főszerkesztővel, Paya-val olvashattok egy interjút.

 

Ezen kívül találhattok Bikini, Hooligans,  Biohazard és Opeth interjúkat, beszélgettünk Schuszter Lórival és Sárvári Vilivel, és backstage rovatunkban megismerkedhettek Kraft Tamással, a legendás roaddal. Megszólaltattuk a Rage zenekart és a svájci Eluveitie gárdáját, de nem feledkeztünk meg a magyar ifjabb generáció képviselőiről sem, így helyet kapott a Till We Drop, a New Guitar Generation és a Paddy and the Rats is.

 

Készítettünk egy körképet az idei fesztiválszezonról, melyben a Rockmaraton, a Gasztroblues, a PAFE és a Sziget vezetőségét is megszólaltattuk. Barangoltunk egy kicsit az interneten és kikérdeztük néhány rockzenei weboldal prominenseit, majd körülnéztünk a rockzenét játszó rádiók háza táján is.  Ezek mellet e havi lapunkban bepillantást nyerhettek a rockzenei oktatás helyzetébe.

 

Huszonhetesek klubja rovatunkban ebben a hónapban Brian Jones életére került a sor, Rock Klub rovatunk pedig az új PECSA-t mutatja be. Ezenkívül találhattok lemezajánlókat, megismerhetitek a február hónap rockzenei vonatkozásait és új, Mérföldkövek című rovatunkban olvashattok Elvis Presleyről.

 

A már hagyományosnak tekinthető posztereket is megtaláljátok az új Rockinformban, e hónapban a Korn és Ákos óriásposzter méretben, míg a Moby Dick, az Iron Maiden és az Epica normál méretben kapott helyet.

 

Természetesen CD mellékletet is csomagoltunk a magazin mellé, az 1981-es Kopaszkutya Koncert anyagát kapjátok, mely okkal-joggal nevezhető kuriózumnak.

 

Még egy újdonság: már digitálisan is olvashatjátok a Rockinformot! Ez főként a határon túl lakó honfitársaink számára remek hír, hiszen így nincs postázási díj, nincs késlekedés és már a budapesti megjelenés napján hozzájuthatnak a legfrissebb Rockinformhoz, a mellékletek pedig letölthetők! Minderre a www.digitalstand.hu/rockinform oldalon nyílik lehetőség és itt megtalálhatjátok a szeptember óta megjelent lapszámainkat is.

 

Reméljük tetszeni fognak a változtatások és sok örömöt fog szerezni minden rockernek a 20. Rockinform-év!"

 

A Rockinform csapata

Hozzászólások   


             Támogatók:  Facebook oldal és csoport:

      Az utolsó rádióadás: 
             2016.12.29. 


régi Kelet U. rádiómüsorok:
          Rendezvények: 
 

Valid CSS!

Az oldal készítői és üzemeltetői a lapon megjelenő információkért felelősséget nem vállalnak, mivel
a bejegyzések regisztrált felhasználók által kerülnek rögzítésre.
A jogsértő és illetlen megnyilvánulásaitól elhatárolódnak és az okozott károkért a bejegyző felhasználót vonják felelősségre.