Az oldalt Mozilla Firefox & Google Chrome böngésző alá optimalizáltuk, eltérő böngésző esetén megjelenítési/működési problémák adódhatnak! Megértéseteket köszönjük!
Bejelentkezés

Felhasználónév:
Jelszó:
Online: 0 látogató
Látogatók száma
A IV. Kelet Underground Tehetségkutató 2013 nyertesei:
1. Drow
2. Fake Illusions
3. Testify

A III. Kelet Underground Tehetségkutató 2011/2012 nyertesei:
1. Early Morning Vision
2. aJna
3. Frantic

A II. Kelet Underground Tehetségkutató 2010/2011 nyertesei:
1.: Morningkill
2.: HopeToBelieve
3.: Worning

A I. Kelet Underground Tehetségkutató 2009/2010 nyertesei:
1.: Death Warrant
2.: SuperEgo3
3.: Hatred Solution
         Partnerek: 
Hírek

KEXX FESZT 2011: alapinfók

hozzáadva: 2011-08-05 14:43:57 hozzáadta: mysy

További műveletek
Vissza a hírekhez...

Kapcsolódó linkek, ajánlók


Hozzászólások (0)


"A KEXX FEST egy egyedi pozícionálásból indul ki a fesztivál piacon. A különböző szubkultúrák igényei szerint egy teljesen egyedi könnyűzenei és sportfesztivál jött létre. A rendezvényt a Hajdúböszörményi Extrém Sportegyesület rendezi meg 2011-ben első alkalommal. A Hajdúböszörményi Extrém Sportegyesületet 2006-ban alapította 10 hajdúböszörményi fiatal. Az egyesület fő célja az extrém sport gyakorlásának kulturált és jól strukturált kereteinek megteremtése. Ezen kívül fontosnak tartja a szervezet vezetősége a helyi ifjúsági életben való részvételt. Helyi szinten a legtöbb fiatalt megmozgató szabadidős rendezvények szervezésével kimagaslóan koordinálja a városi ifjúsági és extrémsport életét.
 

Számos olyan fesztivált ismerünk, amely a nyári hétvégéken szórakoztatja az ország fiatalságát, de ezekkel szemben a KEXX FEST egy új élményt, és koncepciót kínál az ifjúságnak. Egy olyan fesztiválról beszélhetünk, amely a szokásos zenei fesztiválon túl látványos, profi és minőségi extrém sportversenyeket is kínál a fesztivál iránt érdeklődők számára. Tehát a fesztivál esetében egy olyan könnyűzenei és sportrendezvényről van szó ahol a könnyűzenei programok és az extrémsport versenyek találkoznak. A fesztivál hivatott a régió és a kistérség fiataljainak könnyűzenei igényeit kielégíteni, illetve az országban élő extrém sportolók és az extrémsport piaci szereplői között egyfajta hidat képezni. Ezt úgy kívánjuk elérni, hogy a fiataloknak, sportolóknak, a disztribútoroknak, fogyasztóknak és az összes piaci szereplőnek érdeke, és etalon legyen a rendezvényen való megjelenés.
 

A KOTTA fesztivál több mint másfél évtizeden keresztül elégítette ki a helyi fiatalok könnyűzenei és szórakozási igényeit a Hajdú You Do Ifjúsági Klub szervezésében. A KOTTA 2008-as megszűnését követően az egyesület azonnal elkezdte keresni a lehetséges megoldásokat a probléma orvoslására. A nagyobb és drágább, illetve prémium fesztiválokkal ellentétben egy mindenki számára elérhető, pénztárcabarát árképzéssel kívánjuk a rendezvényt még vonzóbbá tenni. Reméljük a felkeltettük az érdeklődésedet és Te is ellátogatsz Magyarország legnagyobb könnyűzenei extrémsport fesztiváljára.JEGYÁRAK

    * 3 napos Bérlet (zenei fesztiválra való belépést, sátorhely)
      Helyszínen - 5490 Ft
    * 0. napi jegy 1000 Ft
    * Napijegy - 2990 Ft - csak helyszínen kaphatóak"


további infók: www.kexxfeszt.huHozzászólások   


             Támogatók:  Facebook oldal és csoport:

      Az utolsó rádióadás: 
             2016.12.29. 


régi Kelet U. rádiómüsorok:
          Rendezvények: 
 

Valid CSS!

Az oldal készítői és üzemeltetői a lapon megjelenő információkért felelősséget nem vállalnak, mivel
a bejegyzések regisztrált felhasználók által kerülnek rögzítésre.
A jogsértő és illetlen megnyilvánulásaitól elhatárolódnak és az okozott károkért a bejegyző felhasználót vonják felelősségre.