Az oldalt Mozilla Firefox & Google Chrome böngésző alá optimalizáltuk, eltérő böngésző esetén megjelenítési/működési problémák adódhatnak! Megértéseteket köszönjük!
Bejelentkezés

Felhasználónév:
Jelszó:
Online: 3 látogató
Látogatók száma
A IV. Kelet Underground Tehetségkutató 2013 nyertesei:
1. Drow
2. Fake Illusions
3. Testify

A III. Kelet Underground Tehetségkutató 2011/2012 nyertesei:
1. Early Morning Vision
2. aJna
3. Frantic

A II. Kelet Underground Tehetségkutató 2010/2011 nyertesei:
1.: Morningkill
2.: HopeToBelieve
3.: Worning

A I. Kelet Underground Tehetségkutató 2009/2010 nyertesei:
1.: Death Warrant
2.: SuperEgo3
3.: Hatred Solution
         Partnerek: 
Hírek

Interjú> A Campus szervezői szemmel

hozzáadva: 2011-07-12 22:16:41 hozzáadta: mysy

További műveletek
Vissza a hírekhez...

Kapcsolódó linkek, ajánlók


Hozzászólások (0)


A tavalyi számvetés és a jövő latolgatása mellett az idei fesztet veséztük ki Süli András, programszervezővel...


- Hogyan értékeled a tavalyi Campus Fesztivált?

Kifejezetten jól sikerült a tavalyi fesztivál, 47 ezer látogatónk volt összesen a három és fél nap alatt, nagyrészt az időjárás is kegyes volt hozzánk.
 

- 2010-hez képest most milyen változtatások, újítások várhatóak területileg és logisztikailag a feszten?

A Klinika Mozi, mint közeli, de mégis különálló fesztiválhelyszín nem vált be, ezért idén nem szervezünk oda programokat. Az ott megjelenő rockos-punkos-metálos vonalat elosztottuk a nulladik napra, a Debrecen Színpadra és az OTP Junior Arénába. Ezen kívül a tavalyi Science Lounge helyén idén Civil Pont sátor lesz. A terület egyebekben nem változik.
 

- Elég jó kis metal buli várható a 0. napon a Lovardában. Milyen érdekességek lesznek ezen az estén?

Ilyen meglepetéseket nem akarunk ellőni előre, a helyszínen majd mindenki megtudja. Az biztos, hogy délután öttől hajnali egyig a rock és metalkedvelőké a terep, de érdekes lehet számukra közben a Nagyerdei helyszínen, a Debrecen Színpadon az Óriás koncertje is.
 

- A debreceni egyetemisták szokás szerint kedvezményezettek, de aki nem DE hallgató ők milyen kedvezményeket tudnak igénybe venni? Lesz-e például idén ingyenes strandolási lehetőség?

Nagyon sok másféle kedvezmény van, idén is jogosultak olcsóbb jegyre a Fesztivál környékén lévő utcák bejelentett lakói, valamint a fesztivált támogató OTP bank ügyfelei is jól járnak, ha bankkártyájukkal vásárolják meg a jegyet. A stranddal idén még nem tudtunk sajnos megegyezni, de a fesztiválig még meglehet.
 

- Mely zenekarokat emelnéd ki, akik a mostani Campuson érdekességnek, kuriózumnak számítanak, és miért?

Nehéz kiemelni néhány zenekart. Örülök, hogy a jazzt és az elektronikus zenét ötletesen és nagyon pörgősen keverő Parov Stelar Band itt lesz, bár ők számos helyen játszottak már az országban, a keleti régióban nagyon régen jártak. Más oldalról örülök például, hogy meg tudtuk hívni Dresch Mihályt, aki az egyik legjobb jazz-zenész az országban. A korábbinál nagyobb terepet kapott a hip-hop is a fesztiválon.
 

- Kérlek, említs néhány olyan nem zenei programot, amik nagyban színesíteni fogja a fesztivál széles palettáját!

Idén a korábbinál is erősebb a civil program, nagyon sok szervezet vesz részt és a Civil Pont sátorban egész nap érdekes beszélgetések, bemutatók lesznek. Kiváló kortárstánc-társulatok (mint pl. a Tünet Együttes), utcaszínházasok, zsonglőrök is lesznek. Kiemelt program a szerdán-csütörtökön párhuzamosan rendezendő Campus Olimpia, amely a felsőoktatási hallgatók nagy, közös sportversenye. Tovább javul a vendéglátás színvonala is.
 

- Nézzünk kicsit a jövőbe. Hamarosan indul a DVSC stadionépítés, ami a mostani rendezvényterület nagy részét érinteni fogja. Milyenek a jövőbeli kilátások?

Szeretnénk a Nagyerdőben maradni, de természetesen át kell majd rendeznünk a helyszínt az építkezés miatt.
 

- Hallani olyan információkat is, hogy a foci meccseken kívül egyéb rendezvényekre is ki lehet majd bérelni az új stadiont. Esetleg gondolkodtok abban, hogy igénybe vegyétek majd ezt a lehetőséget?

Debrecen polgármestere rendszeresen elmondja, hogy az új stadion a Campus fő helyszíne is legyen majd. Az, hogy ez a valóságban is működhet-e, szerintem csak az átadást követően fog kiderülni.Papp „mysy” Mihály
Kelet Underground
2011. július

Hozzászólások   


             Támogatók:  Facebook oldal és csoport:

      Az utolsó rádióadás: 
             2016.12.29. 


régi Kelet U. rádiómüsorok:
          Rendezvények: 
 

Valid CSS!

Az oldal készítői és üzemeltetői a lapon megjelenő információkért felelősséget nem vállalnak, mivel
a bejegyzések regisztrált felhasználók által kerülnek rögzítésre.
A jogsértő és illetlen megnyilvánulásaitól elhatárolódnak és az okozott károkért a bejegyző felhasználót vonják felelősségre.