Az oldalt Mozilla Firefox & Google Chrome böngésző alá optimalizáltuk, eltérő böngésző esetén megjelenítési/működési problémák adódhatnak! Megértéseteket köszönjük!
Bejelentkezés

Felhasználónév:
Jelszó:
Online: 2 látogató
Látogatók száma
A IV. Kelet Underground Tehetségkutató 2013 nyertesei:
1. Drow
2. Fake Illusions
3. Testify

A III. Kelet Underground Tehetségkutató 2011/2012 nyertesei:
1. Early Morning Vision
2. aJna
3. Frantic

A II. Kelet Underground Tehetségkutató 2010/2011 nyertesei:
1.: Morningkill
2.: HopeToBelieve
3.: Worning

A I. Kelet Underground Tehetségkutató 2009/2010 nyertesei:
1.: Death Warrant
2.: SuperEgo3
3.: Hatred Solution
         Partnerek: 
Hírek

Döntősök: JACKED OUT / SKANKING STR

hozzáadva: 2011-03-26 14:02:36 hozzáadta: mysy

További műveletek
Vissza a hírekhez...

Kapcsolódó linkek, ajánlók


Hozzászólások (0)


Az utolsó két döntős fellépő interjúja következik, jó olvasgatást...


Jacked Out
dallamos metal/Debrecen
www.jackedout.hu 
 

Ismerős zenekaroktól hallottak az első tehetségkutatóról, amiről le is maradtak, így a másodikra már nem volt kétséges, hogy jelentkezni fognak. Ennek eredményeképp a balmazújvárosi döntőn a zsűri netes szavazásra jelölte őket, de az elődöntős helyi közönségszavazást megnyerték, így biztos résztvevőivé váltak a mostani döntőnek.   Kupás Pál, gitáros mutatja be nekünk a zenekar...

 

Zenekari jellemzés, eddigi eredmények:

A zenekar körül hála az égnek pörögnek a dolgok, beindultak azok a szálak, amiket én személyesen előnyben részesítettem, viszonylag sikerült egy rendszert felállítanom  a zenekar dolgaiban és úgy látom, hogy a lehetőségekhez mérten működik is. Ebben nagy segítségemre van Krajczár Csaba, akit már a manager név is megillethet! (legyen a neve: operációs koordinátor :). Nem régiben elkészült az Ep anyagunk is, amit próbálunk tudatosan terjeszteni!


Aktualitások:
Szeretnénk, egy fényképekből és verk videókból készült anyagot is, amit a jútyúkon tennénk közzé. Jelen pillanatban a nyersanyag gyűjtése folyik.


Koncert, fesztivál lehetőségek:

Koncertekből nem szenvedünk hiányt. Folyamatosan szervezzük magunknak is és felkérések is akadnak. Nekem remélhetőleg májustól lesz egy 3 hónapos  elfoglaltságom, ami miatt nem nagyon leszek itthon. Ezért félek is attól, hogy esetlegesen nem tudunk nagyobb fesztiválokra elmenni, bár mindent megteszek(szünk) hogy ott legyünk a sűrűjében.


Tervek, célok:

Minél több emberhez szeretnénk eljuttatni a zenénket és ezáltal megismertetni a dalainkat. Nagy meglepetés volt, amikor először hallottuk vissza dalainkat a rajongók szájából.

 

Papp Mihály
Kelet Underground
2011. március


*****************************************
Skanking Street
ska, reggae, punk/Kisújszállás
www.myspace.com/skankingstreet

 

Karcagi elődöntőn szereplő együttes közös dobossal rendelkeznek a Sinful P. zenekarral, és tőle hallottak a rendezvényről. Változatos muzsikájukkal a zsűri a döntőbe szavazta őket. Most a zenekartagjai mesélnek együttesük eddigi és jövőbeli tetteiről…

 

Zenekari jellemzés, eddigi eredmények:

Barta Jenő: Gyakorlatot szereztünk fellépések terén változatos, sokszínű "terepen", első albumunk elkészült egy 9 számot tartalmazó lemez tárgyában, összeszokott, vidám csapatot alkotunk.

Barta Ádám: Mivel elég friss még a mostani felállásunk, a színpadi kiállás, és összeszokottság, amit erősíteni kell, amit a zsűri is jelzett felénk.Aktualitások:

Barta Jenő: Hamarosan újra stúdióba megyünk, és készül az új album, egy apróbb felállás- és koncepció változással karöltve.


Koncert, fesztivál lehetőségek:

Barta Jenő: Igyekszünk minél többet fellépni, sajna ritkán tudunk élni a lehetőségekkel, de sok a felkérés, aminek kifejezetten örülünk.

Kovács Kálmán:

-Április 16. Kisújszállás
-Püspökladány (részletek még nem tisztázottak)
-SZ.A.R. Fesztivál 2011. Szabadszállás


Tervek, célok:

Barta Jenő: Mindig is az volt a célunk hogy olyan zenét csináljunk amivel kifejezhetjük magunkat, és egyben elnyerjük az  emberek tetszését. Vidám, pörgős zenét tervezünk a jövőben is csinálni, amivel kellemes és hangulatos  koncertélményt nyújthatunk a nagyérdemű publikum számára.
Monoki Kálmán: A terv nekem az, hogy együttmaradjon a banda még sokáig és betudjuk járni az egész országot új ismerettségekre szert tenni, új embereket megismerni és adni azt amik mi vagyunk mindenféle sablon és elvárás nélkül.
Kovács Kálmán: Ill. én nagyon szeretem látni, hogy táncolnak ránk az emberek. Mindenféle korosztály, mindenféle zenei stílust képviselők. Engem ez nagyon motivál és nagyon jó hangulatom lesz tőle.

 
Papp Mihály
Kelet Underground
2011. március

Hozzászólások   


             Támogatók:  Facebook oldal és csoport:

      Az utolsó rádióadás: 
             2016.12.29. 


régi Kelet U. rádiómüsorok:
          Rendezvények: 
 

Valid CSS!

Az oldal készítői és üzemeltetői a lapon megjelenő információkért felelősséget nem vállalnak, mivel
a bejegyzések regisztrált felhasználók által kerülnek rögzítésre.
A jogsértő és illetlen megnyilvánulásaitól elhatárolódnak és az okozott károkért a bejegyző felhasználót vonják felelősségre.