Az oldalt Mozilla Firefox & Google Chrome böngésző alá optimalizáltuk, eltérő böngésző esetén megjelenítési/működési problémák adódhatnak! Megértéseteket köszönjük!
Bejelentkezés

Felhasználónév:
Jelszó:
Online: 0 látogató
Látogatók száma
A IV. Kelet Underground Tehetségkutató 2013 nyertesei:
1. Drow
2. Fake Illusions
3. Testify

A III. Kelet Underground Tehetségkutató 2011/2012 nyertesei:
1. Early Morning Vision
2. aJna
3. Frantic

A II. Kelet Underground Tehetségkutató 2010/2011 nyertesei:
1.: Morningkill
2.: HopeToBelieve
3.: Worning

A I. Kelet Underground Tehetségkutató 2009/2010 nyertesei:
1.: Death Warrant
2.: SuperEgo3
3.: Hatred Solution
         Partnerek: 
Hírek

Döntősök: MORNINGKILL / WORNING

hozzáadva: 2011-03-26 11:10:03 hozzáadta: mysy

További műveletek
Vissza a hírekhez...

Kapcsolódó linkek, ajánlók


Hozzászólások (0)


A döntős fellépők végéhez közeledve következzen két igen súlyós banda Miskolcról és Gyuláról...


Morningkill
hardcore-metalcore-deathcore/Miskolc
www.myspace.com/morningkillband

 

A miskolci banda - a nagy többséghez hasonlóan - az Interneten lett figyelmes a II. Kelet Underground Tehetségkutatóra. Mátészalkai elődöntőn nagyon tetszett nekik a „kocsmametál – filing”, a zsűrinek pedig a lendületes zenéjük. A zenekar körüli eseményekről az énekes-gitáros, Faludi Tamás mesél nekünk…


Zenekari jellemzés, eddigi eredmények:

A Morningkill 2009. végén kezdett egy 3 számos demó felvételébe. Majd 2010. őszén részt vettünk egy kazincbarcikai tehetségkutatón, ahol 3. helyezést értünk el, mely tartalmazott vásárlási utalványt, fellépési lehetőséget, valamint számfelvételt – így sikerült felvennünk még egy számot – Pictures – mely decemberre el is készült.


Aktualitások:

Az egyik legfontosabb most számunkra, hogy március 26-án Debrecenben jó bulit csapjunk, és jó helyezést érjünk el a döntőben. Utána készülünk felvenni egy nagyobb volumenű, 6-7 számos EP-t. Tavaszi – nyári koncertek pedig folyamatos szervezés alatt állnak.


Koncert, fesztivál lehetőségek:

Áprilisban Kazincbarcikára látogatunk, májusban a Miskolci Egyetemi Napokon (MEN) fogunk metálkodni. Fesztiválra természetesen szeretnénk menni, de ez még szervezés alatt áll.


Tervek, célok:

Mivel nagyon szeretjük csinálni és szerencsére eddig csak pozitív visszajelzéseket kaptunk, a folyamatos koncertezés és zeneírás mellett mindenképpen egy bemutatkozó nagylemezt szeretnénk majd kiadni, hogy minél többen megismerjék a Morningkill-t – akár külföldön is. De előtte a – terveink szerint – nyáron elkészülő EP-ről szeretnénk egy dalnak klipet forgatni.

Papp Mihály
Kelet Underground
2011. március

**************************
Worning
thrash-death metal/Gyula
www.myspace.com/worning


Az együttes énekese tavaly egy másik bandájával, az Over Promises-el indult az I. Kelet Underground Tehetségkutatón, most pedig az ideire a Worninggal neveztek be, amivel a szolnoki elődöntőn szétzúzták mind a közönség, mind a zsűri arcát.  A zenekari paramétereket a banda gitárosa, Kurta Ferenc taglalja…

 

Zenekari jellemzés, eddigi eredmények:

Zenekarunk 3 hanganyaggal rendelkezik:

2004 - teremtés... (demo)
2005 - Szentségtörés (demo)
2007- Where is... (ep)

Sajnos egyik sem olyan, amit igazán szerettünk volna, ez főleg a mi hibánk (pontatlanság, kapkodás), de ezt szeretnénk idén egy, ha nem is teljes lemezzel de egy újabb EP-vel kiküszöbölni. Ami említésre méltó, hogy 2004-ben mi voltunk az AKELA egyik előzenekara a Vidám Parkban, 2007-ben pedig turnéztunk a REPLIKA zenekarral. Persze kisebb klubbulikon előfordulunk itt-ott azóta is.

 

Aktualitások:

Aktuális mindenképp ez a tehetségkutató jelenleg, természetesen új dalok írása és remélhetőleg idén ezek rögzítése lenne. Klip is tervbe, de mint szinte minden ez is pénz kérdése.

 

Koncert, fesztivál lehetőségek:

Fesztivál fellépésekhez sajnos nincs túl jó ismeretségünk (mert valljuk be, nagyon ezen múlik), de sosem lehet tudni, mindig jelentkezünk, és mindig elutasítanak. Egyszer sikerült játszanunk a Hegyalja feszten 16h kor, ami ahhoz képest jól sikerült.

 

Tervek, célok:

Mivel tudjuk, hogy ez eléggé rétegzene, ezért túl nagy elvárásaink nincsenek a "sikerrel" kapcsolatban. Inkább csak az, hogy azt játszuk, amit szeretünk, még ha örökké garázsbanda maradunk, akkor is!!!!

 

Papp Mihály
Kelet Underground
2011. március

Hozzászólások   


             Támogatók:  Facebook oldal és csoport:

      Az utolsó rádióadás: 
             2016.12.29. 


régi Kelet U. rádiómüsorok:
          Rendezvények: 
 

Valid CSS!

Az oldal készítői és üzemeltetői a lapon megjelenő információkért felelősséget nem vállalnak, mivel
a bejegyzések regisztrált felhasználók által kerülnek rögzítésre.
A jogsértő és illetlen megnyilvánulásaitól elhatárolódnak és az okozott károkért a bejegyző felhasználót vonják felelősségre.