Az oldalt Mozilla Firefox & Google Chrome böngésző alá optimalizáltuk, eltérő böngésző esetén megjelenítési/működési problémák adódhatnak! Megértéseteket köszönjük!
Bejelentkezés

Felhasználónév:
Jelszó:
Online: 2 látogató
Látogatók száma
A IV. Kelet Underground Tehetségkutató 2013 nyertesei:
1. Drow
2. Fake Illusions
3. Testify

A III. Kelet Underground Tehetségkutató 2011/2012 nyertesei:
1. Early Morning Vision
2. aJna
3. Frantic

A II. Kelet Underground Tehetségkutató 2010/2011 nyertesei:
1.: Morningkill
2.: HopeToBelieve
3.: Worning

A I. Kelet Underground Tehetségkutató 2009/2010 nyertesei:
1.: Death Warrant
2.: SuperEgo3
3.: Hatred Solution
         Partnerek: 
Hírek

Döntősök: TESTIFY / ROAR

hozzáadva: 2011-03-24 00:55:25 hozzáadta: mysy

További műveletek
Vissza a hírekhez...

Kapcsolódó linkek, ajánlók


Hozzászólások (0)


Az alábbi két interjú zenekarai is ugyancsak a II. Kelet Underground Tehetségkutató döntőjének résztvevői...Testify
Metalcore / Hajdúszoboszló
http://www.facebook.com/pages/Testify/102669359803866


Az Interneten környékbeli tehetségkutatók után nézegetve, véletlenül bukkantak rá erre a rendezvényre. A banda és a tagjai is nagyon fiatalok, de a zsűri már most látott bennük valami pluszt, ami a döntőig repítette őket. Hogy mi is ez a plusz? Majd a döntőn meglátjátok. Most jöjjön egy rövid interjú velük…


Zenekari jellemzés, eddigi eredmények:

Ati: Már régóta legjobb barátok, illetve osztálytársak vagyunk. Igyekszünk teljesíteni a maximumot minden koncerten. Tomi: Vidámság, alkohol, sárm :D, amnézia, ptej. Dani: Sörhegyek.:D  Még sok mindent nem értünk el, mert még fiatal a zenekar.  

Aktualitások:

Ádi: Felvettünk egy demót február elején, ami hamarosan elkészül és felrakjuk egy pár oldalra, hogy hallgassa a nép. :D (Facebook, MySpace, KeletUnderground). Tomi: Volt egy koncertünk Nyírbátorban (március 11.), és lesz a tehetségkutató döntője március 26-án.


Koncert, fesztivál lehetőségek:

Ádi: Előreláthatólag az érettségi miatt el leszünk havazva, de a demót be szeretnénk küldeni fesztiválokhoz, hátha valakinek megtetszik. :) Ati: Minden koncertlehetőséget próbálunk elvállalni. S persze az egyik legnagyobb vágy fesztiválokon fellépni.


Tervek, célok:

Tomi: Minél több ember megismerje a zenénket, sok fellépési lehetőség. Ádi: Sok helyre eljutni, sok rajongót gyűjteni. Ati: A jövőben mindenképpen együtt akarunk zenélni, remélhetőleg egy életre fog szólni. Ernő: Kapcsolatokat kiépíteni, törekszünk a menő hangzásra, egy sajátos zene megteremtésére. Dani: Más zenekarokat megismerni.

 

Papp Mihály
Kelet Underground
2011. március

************************Roar
Thrash metal / Túrkeve – Kisújszállás
www.myspace.com/roarmetal

Az együttes, kis hazánk elég mostoha gyermekeként kezelt thrash metal stílus rögös útjain próbálják megtalálni azt az irányt, stílust a műfajon belül, amellyel utat törhetnek magunknak a metal szeretők szívében. A tehetségkutatóról a túrkevei művelődési háztól kapott e-mail-ből értesültek, és a zenekar minden tagja egyetértett abban, hogy megmérettessék magunkat. A zsűri javaslatára Internetes szavazásra kerültek, amit megnyertek, így a döntőben újra harcba szállhatnak. Faragó Zsolt, a zenekar egyik gitárosa beszél nekünk többek között az idáig tartó rögös utakról és az aktualitásokról, tervekről…

 

 

Zenekari jellemzés, eddigi eredmények:

Annak ellenére, hogy több tag is családos ember már, elég nagy energiával és akarással zenélünk. Kevés kivétellel minden héten próba van, amelyeket igyekszünk minél jobban kihasználni.

2010 júliusában Álarc címmel rögzítettünk egy demot, amely az addig elkészült 7 saját nótát tartalmazza. Elsősorban anyagiak miatt csak otthoni körülmények között tudtuk elkészíteni a felvételeket, de bemutatkozásnak úgy gondoljuk elegendő. A 2010. októberi Metal Hammer demonstráció rovatában olvasható kritika a demoval kapcsolatosan. Ez a honlapunk hírek rovatában is megtekinthető.

2010. júniusában, Túrkevén egy zenei rendezvényen 12 zenekarból elnyertük a legjobb zenekar címet. Külső szemlélőnek ez nem nagydolog, de egy frissen alakult zenekarnak nagy erőt ad a folytatáshoz.

Fellépéseink közül talán - az elsőt - a 2010. márciusi kisújszállásit emelném ki. Ez egy kétnapos zenei fesztivál volt, ahol a ROAD zenekar előtt léphettünk fel több más zenekarral együtt több száz ember előtt.

 

Aktualitások:

Jelenleg leginkább az új, saját nótákon dolgozunk, amiket majd tavasz végén szeretnénk egy újabb demo formájában rögzíteni.

 

Koncert, fesztivál lehetőségek:

Ami biztos az április 16-án, Kisújszálláson egy rockzenei találkozó, ahol helyi rock zenekarok lépnek fel. Függőben van két nagyobb fesztivál, ahová jelentkeztünk, de még nem kaptunk visszajelzést: az egyik a SZ.A.R. fesztivál, a másik pedig az EFOTT, amely idén Szolnokon kerül megrendezésre. Ezen kívül szeretnénk fellépni az ország több pontján is nyáron, lakóhelyünktől távolabb is.

 

Tervek, célok:

A zenénk - mint ahogy a thrash metál stílus is - kis hazánk elég mostoha gyermeke, ezért elég nehéz dolgunk van, de közel egyező a zenei ízlésünk, ezt szeretjük, így fel sem merült, hogy más irányban kellene tovább haladni. Alapvetően hobbi szinten zenélünk, ez minden tag számára nyilvánvaló, mint ahogy az is, hogy pénzkereseti lehetőségként ezzel nem számolhatunk. Ezek ellenére úgy gondolom, hogy töretlen lendülettel és energiával tudunk együtt zenélni. Szeretnénk megmutatni szűkebb-tágabb környezetünknek, hogy mit tudnak ezek a fiúk „KeveSzállás”-ról! :) (A tagok Túrkeveiek és Kisújszállásiak)

Közeli tervünk a második demo rögzítése szintén home stúdiós körülmények között, később viszont szeretnénk profi stúdióban rögzíteni legalább néhány új számot. Felmerült egy klip rögzítésének a lehetősége is, de ez még elég távoli.

Szeretnénk elérni, hogy az a szűkebb réteg, aki ezt a stílust kedveli, ismerjen meg bennünket országos szinten is.

 

Papp Mihály
Kelet Underground
2011. március

Hozzászólások   


             Támogatók:  Facebook oldal és csoport:

      Az utolsó rádióadás: 
             2016.12.29. 


régi Kelet U. rádiómüsorok:
          Rendezvények: 
 

Valid CSS!

Az oldal készítői és üzemeltetői a lapon megjelenő információkért felelősséget nem vállalnak, mivel
a bejegyzések regisztrált felhasználók által kerülnek rögzítésre.
A jogsértő és illetlen megnyilvánulásaitól elhatárolódnak és az okozott károkért a bejegyző felhasználót vonják felelősségre.