Az oldalt Mozilla Firefox & Google Chrome böngésző alá optimalizáltuk, eltérő böngésző esetén megjelenítési/működési problémák adódhatnak! Megértéseteket köszönjük!
Bejelentkezés

Felhasználónév:
Jelszó:
Online: 0 látogató
Látogatók száma
A IV. Kelet Underground Tehetségkutató 2013 nyertesei:
1. Drow
2. Fake Illusions
3. Testify

A III. Kelet Underground Tehetségkutató 2011/2012 nyertesei:
1. Early Morning Vision
2. aJna
3. Frantic

A II. Kelet Underground Tehetségkutató 2010/2011 nyertesei:
1.: Morningkill
2.: HopeToBelieve
3.: Worning

A I. Kelet Underground Tehetségkutató 2009/2010 nyertesei:
1.: Death Warrant
2.: SuperEgo3
3.: Hatred Solution
         Partnerek: 
Hírek

BELEZŐS HORROR FARSANGOK!

hozzáadva: 2011-02-07 17:40:46 hozzáadta: mysy

További műveletek
Vissza a hírekhez...

Kapcsolódó linkek, ajánlók


Hozzászólások (0)


Balmazújvároson és Gyöngyösön is lesz "Belezős Horror Farsang"! Részletek itt...

BALMAZÚJVÁROS:
***************************
BAKI Klub | Balmazújváros, Batthány u. 26. | bakiklub.hu
2010.02.18. péntek 20:00 | 700 Ft, de kultikus horrorhősnek öltözve csak 500 Ft

21:00-21:40 aranyGaluska van.sodó | myspace.com/aranygaluska
22:00-22:40 Voodoo Allen | voodooallen.hu
23:00-00:00 Yellow Spots | yellowspots.hu

Ha már farsang, legyen kíméletlen! Így farsangozunk mi! Borítsa vérbe Ön is a farsangot! Még sorolhatnánk erőltetett jelmondatokat, amik beharangoznák a Yellow Spots “Belezős Farsangi Turnéjának” balmazújvárosi állomását. Mindez természetesen a város underground központjában, a BAKI Klubban fog lezajlani, az “ünnephez” méltó fellépők társaságában!


„Terrorista TV maci, lelkén szárad Nagasaki.” A sajátos nevet választó aranyGaluska van.sodó zenekar tagjai bár nehezebben lélegeznek, mióta átment rajtuk a villamos, mégis az est első koncertjét adják. A morbid humorú punkzenekar Hajdúszoboszlóról érkezik, hogy a gyülekezőkre támadjon.


„Megújult a Károlyi és eladták a Merlint, a tetovált csajodat meg szétlőttem, mint Berlint.” Űrből érkező tapírok, mutáns borzok és orális szexre kényszerült némberek népesítik be a Voodoo Allen zenekar képzelt univerzumát. Az obszcén költészetű psychobilly trió remélhetőleg elmeséli a panelek közt prostikra vadászó Vágási Feri történetét is az érdeklődő publikumnak.


„Véres végtag-koktél csábít, csillog-villog a zsilett!” A Yellow Spots „belezős” swing-kabaré-cirkusza teszi fel a pontot az est végére. Mennyből érkező gigantikus pénisz, boncolás a svédasztalon, emberi lényekkel táplálkozó autómobilok balladáját nagybőgővel, fúvósokkal és művérrel elregélő opuszok követik egymást, alkalomhoz illő módon. A sztárvendég természetesen most is a gyorsvonattal érkező Fenyő Miklós lesz!

Az estére a belépő 700Ft, de aki alkalomhoz illően – kultikus horrorhősnek -  öltözik, 500Ft-ért merülhet a kultúra tavába! Tehát ne feledjék: február 18-án horror-farsang a BAKI-ban punkkal, psychobillyvel és swinggel!

*******************************************************

GYÖNGYÖS:
**************************
 Lepényes ház | 3200 Gyöngyös, Róbert Károly út 21. (a toronyház mellett, Lepénypóker van kiírva)

2011.02.19. szombat 20:30 | 1000 Ft, beöltözve kultikus horror hősnek 600 Ft

 

21:00-21:40 The Ködmöns | thekodmons.hu

22:00-22:40 Purgatórium | myspace.com/purgatoriumzenekar

23:00-23:40 Yellow Spots | yellowspots.hu

00:10-01:00 Matrioshki

plusz dj Kisduda

 

Borítsa vérbe Ön is a farsangot! A Yellow Spots zenekar “Belezős Farsangi Turné” elnevezést kapott koncertsorozata gyöngyösi állomásának helyszíne a Lepényes ház, ahol február 19-én a népünnepély új értelmezést nyer, az alkalomhoz illő karakterrel rendelkező, helyi zenekarok társaságában!

 

„Végbelekben nem laknak királyok.”- állítja az elsőként színpadra lépő The Ködmöns háztáji psychobilly négyese. A csapat a műfaj ’80-as éveket idéző, oldschool irányzatát vallja önmagához közel állónak, ennek szellemében avatja be a Tisztelt Publikumot az olyan rejtelmekbe, mint a buszok kegyetlen vérengzése, vagy a szadista növények háborúja.


Aki túlélte a támadást, sokadik sörét kortyolva lehet tanúja a Purgatórium zenekar ska, reggae és country elemekkel, valamint klarinéttal és női énekkel egyénivé varázsolt, dallamos punk-rock hangversenyének. A több tehetségkutatón kiemelkedő helyezést szerzett csapat jelen felállásban 2006 óta tevékenykedik, „Az élet néha olyan...” című kislemezük pedig utazás a Föld legkülönbözőbb pontjaira.


A budapesti Yellow Spots bár zeneileg swing, jazz és rockabilly alapokon nyugszik, produkciójuk az a morbid humorral operáló – vagy inkább boncoló – cirkusz, ami mellett ritkán lehet szó nélkül elmenni. Nagybőgő, fúvósok és pár liter művér, valamint nemzedéki balladák az állatkínzást művészi szinten űző, de eminens Ferikéről, a vágóhídon dolgozó jóbarátról és egyéb súlyos társadalmi kérdésekről.

A nívós zenei esemény végül a pop-rock feldolgozásokat játszó Martioshki zenekar koncertjével zárul, majd Dj Kisduda rock-diszkójába torkollik. Az estre való belépés 1000Ft, de kultikus horrorhősnek öltözve 600Ft-ért léphet be a Tisztelt Látogató!

Tehát ne feledjék: 19-én horror farsang a Lepényes házban!”

Hozzászólások   


             Támogatók:  Facebook oldal és csoport:

      Az utolsó rádióadás: 
             2016.12.29. 


régi Kelet U. rádiómüsorok:
          Rendezvények: 
 

Valid CSS!

Az oldal készítői és üzemeltetői a lapon megjelenő információkért felelősséget nem vállalnak, mivel
a bejegyzések regisztrált felhasználók által kerülnek rögzítésre.
A jogsértő és illetlen megnyilvánulásaitól elhatárolódnak és az okozott károkért a bejegyző felhasználót vonják felelősségre.