Az oldalt Mozilla Firefox & Google Chrome böngésző alá optimalizáltuk, eltérő böngésző esetén megjelenítési/működési problémák adódhatnak! Megértéseteket köszönjük!
Bejelentkezés

Felhasználónév:
Jelszó:
Online: 1 látogató
Látogatók száma
A IV. Kelet Underground Tehetségkutató 2013 nyertesei:
1. Drow
2. Fake Illusions
3. Testify

A III. Kelet Underground Tehetségkutató 2011/2012 nyertesei:
1. Early Morning Vision
2. aJna
3. Frantic

A II. Kelet Underground Tehetségkutató 2010/2011 nyertesei:
1.: Morningkill
2.: HopeToBelieve
3.: Worning

A I. Kelet Underground Tehetségkutató 2009/2010 nyertesei:
1.: Death Warrant
2.: SuperEgo3
3.: Hatred Solution
         Partnerek: 
Hírek

SZEG: A nagy GEZBEE-k visszatértek

hozzáadva: 2010-09-28 19:29:39 hozzáadta: mysy

További műveletek
Vissza a hírekhez...

Kapcsolódó linkek, ajánlók


Hozzászólások (0)


"Nagyon nagy csend volt az elmúlt 9 hónapban a zenekar házatáján, aminek egyszerû okai vannak: a 10 éves jubileumi koncerttel lezártuk a csapat elsõ korszakát, amely sok szép emléket, bulit, sikereket és sajnos tagcseréket, valamint kevésbé sikeres idõszakokat is tartalmazott. A jubileumi koncerttel egy fejezet véget ért, de egy új elkezdõdött. Egy új fejezet, amely már egy jóval átgondoltabb jövõt mutat. Elsõ és legfontosabb, hogy Todonai "Toca" József elhagyta a zenekart, barátságban, közös megegyezéssel. A több éves munkáját ezúton is nagyon köszönjük és biztosan állunk még vele egy színpadon, ha máskor nem, akkor a 15, vagy 20 éves jubileumi koncerten. Felmerült a gondolata annak is, hogy a 10 évet ezzel lezárjuk és a zenekar befejezi mûködését, DE és itt a nagy betûvel írt "de" szócskának van jelentõsége: nem tudjuk abbahagyni, nem tudjuk eldobni azt a 10 évet, amit nekünk és közönségünknek jelent a SZEG. Így merész lépésre szántuk el magunkat. Megkérdeztük Papp Zsoltit és Katona Petit, hogy lenne-e kedvük újra a SZEG-ben rombolni a deszkákat és kirúgni a próbahely falát, amelyre õk egybõl igent mondtak. Mivel Jozsó jónéhány éve már külföldön él, így az õ visszahívása fel sem merült bennünk, de mint "örökös SZEG" mindig a zenekar tagja marad.

Tehát: 2010-ben újra együtt a klasszikus felállás. Az a felállás, amely a legsikeresebb idõket élte meg a csapat történetében és reméljük, hogy a jövõ tartogat még olyan koncerteket, lemezeket, amelyekre hosszú ideig büszkék leszünk. Az idei év a próbahelyen telt, ahol gõzerõvel készülnek az új dalok olyan egyetértésben és olyan energiával, mint még soha. 2010. október 9-én Debrecenben, a Perényi 1 klubban láthattok bennünket élõben, ahol a Benzin és a Hangtapasz társaságában állunk színpadra.

További tervek között pedig egy hatalmas kiadványcsomag megjelentését tûztük ki még erre az évre. Az eddigi összes albumunk újra megjelenik újrakeverve és újramasterelve, extrákkal, és jön egy újdonság, a 10 éves jubileumi koncert DVD. Ez utóbbi hanganyaga dupla CD-n is kapható lesz. A kiadványcsomagnak az "elsõ fecskéje" a B-Sides címû speciális album, amely az októberi RockinforM melléklete lesz, és október 1-tõl már az ország bármely újságárusánál megvásárolható. Az anyag érdekessége, hogy az eddig kereskedelmi forgalomban meg nem jelent, de talán a legsikeresebb és legjobb kritikákkal büszkélkedõ két maxink dalai hallhatók rajta újramasterelve PLUSZ egy bónusz dal, amelyet kedvcsinálónak tettünk fel a CD-re. Ez pedig a jubileumi koncert CD/DVD promóciós felvezetõje a Pump It c. szerzemény koncertváltozata.

Újra itt vagyunk, tarts velünk Te is! Hamarosan friss koncertdátumok és ne feledd, az októberi RockinforM CD-melléklete a SZEG B-Sides c. albuma.

Honlapunkon (www.szeg.net) és MySpace oldalunkon (www.myspace.com/szeg)  folyamatos friss infóáradat a hamarosan megjelenõ kiadványokról, koncertekrõl, hírekrõl!

Üdv: Zsolti, Peti, Karesz, Karesz és Pisti"

Hozzászólások   


             Támogatók:  Facebook oldal és csoport:

      Az utolsó rádióadás: 
             2016.12.29. 


régi Kelet U. rádiómüsorok:
          Rendezvények: 
 

Valid CSS!

Az oldal készítői és üzemeltetői a lapon megjelenő információkért felelősséget nem vállalnak, mivel
a bejegyzések regisztrált felhasználók által kerülnek rögzítésre.
A jogsértő és illetlen megnyilvánulásaitól elhatárolódnak és az okozott károkért a bejegyző felhasználót vonják felelősségre.