Az oldalt Mozilla Firefox & Google Chrome böngésző alá optimalizáltuk, eltérő böngésző esetén megjelenítési/működési problémák adódhatnak! Megértéseteket köszönjük!
Bejelentkezés

Felhasználónév:
Jelszó:
Online: 1 látogató
Látogatók száma
A IV. Kelet Underground Tehetségkutató 2013 nyertesei:
1. Drow
2. Fake Illusions
3. Testify

A III. Kelet Underground Tehetségkutató 2011/2012 nyertesei:
1. Early Morning Vision
2. aJna
3. Frantic

A II. Kelet Underground Tehetségkutató 2010/2011 nyertesei:
1.: Morningkill
2.: HopeToBelieve
3.: Worning

A I. Kelet Underground Tehetségkutató 2009/2010 nyertesei:
1.: Death Warrant
2.: SuperEgo3
3.: Hatred Solution
         Partnerek: 
Hírek

R.I.P.: Paul Derick Gray / Slipknot

hozzáadva: 2010-09-25 22:04:34 hozzáadta: mysy

További műveletek
Vissza a hírekhez...

Kapcsolódó linkek, ajánlók


Hozzászólások (0)


1972.04.08. – 2010.05.24.

Amerikai basszusgitáros, zeneszerzõ és tagja a Grammy díjjas Slipknot-nak.

 

 

"Gray California-ban született Los Angeles-ben. Késõbb családjával Iowa-ba Des Moines-ba körtöztek. Fiatal korában Paul játszott az Anal Blast, Vexx, Body Pit és az Inveigh Catharsi nevû bandákban.

 

2003 Júniusában karambolozott egy másik személygépjármûvel. Miután a rendõröket riasztották a helyszínre átkutatták az autóját, letartóztatták és eljárást indítottak ellene cannabis, kokain, drog származékok tartásában illetve közúti kihágás miatt.

Emiatt 1 év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték.

Zavargás tört ki a Slipknot Fanbázisában amikor Gray arcképe felszínre került az incidens miatt.

Ugyanekkor Corey Taylor, a dobos Joey Jordison és a gitáros James Root és a legtöbb bandatag képei meglehetõsen ritkák voltak.


 

Haláláig õ volt az eredeti Slipknot felállásból megmaradt 3 tag egyike. Õ volt az egyetlen aki megmaradt eretei irányánál a basszusgitárnál, ellentétben a Clown-al aki váltott a fõdobosi pozícióról, egyedi ütõshangszerre munkásságank kezdeti napjaiban. Õ volt az egyik a két tag közül akik nem Iowa-ban születtek (a másik Jim Root aki Las Vegasban született).

 

A Slipknot-on kívül, Gray betöltött basszusgitáros szerepet az Unida-ban a 2003-as turnéján, megjelent a Drop Dead-en, a Gorgeous Worse Than a Fairy Tale-en, sokat turnézott Reggie And The Full Effect-el és megjelent a Roadrunner United projectjén. Játszott a project, The Enemy és a  Baptized in the Redemption számaiban az The All-Star Session címû albumról.

 

2010 Május 24.-én a The Des Moines Register jelentette ,hogy Gray-t holtan találták az Urbandale-i Townerplace Suites hotel egyik szobájában Iowa-ban helyi idõ szerint 10:50-kor.

A keztdeti boncolás megállapította ,hogy nem trauma okozta a halálát, de a halál körülményeit pontosan még nem állapították meg. Hátrahagyta feleségét Brenna-t és lányukat, továbbá fivérét Tony-t.

 

Következõ nap 2010 Május 25.-én a banda sajtókonferenciát tartott Iowa-ban Des Moines-ban.

Egyetlen kérdést sem fogadtak a médiától. A banda, Gray fivére Tony és felesége Brenna állítottak emléket elhunyt szerettüknek.

 

"Õ tényleg egy olyan jóságos személy volt amilyen mindenki akart lenni a bandában az idõk folyamán és csak a csapatra koncentrált. Mindig nagyon jó barát volt és egy remek személy is egyben. Nagyon hiányzik nekünk, a világ egy más hely lesz nélküle."

      -Shaw Crahan

 

2010 Június 21.-én a boncolás kimutatta ,hogy Gray halálát morfium túladagolás illetve kezdetleges szívelégtelenség okozta. Egy hónappal késõbb Július 30.-án Paul Gray halála után megkapta a Kerrang!-ot a "Metálért Tett Szolgálataiért" amit Corey Taylor vett át személyesen.

 

Mostanában ellenségeskedés tört ki Gombafej (Paul Gray) és a banda többi tagja között, ezért elküldték a hivatalos Myspace honlapjukra Paul halálával kapcsolatos gondolataikat. Az ellenségeskedés megszûnése érdekében felállították a "R.I.P. Paul Gray, This feud needs to end. Much Love and Respect to the guys in Slipknot" Myspace lapot.

 

Mind a Stone Sour - Audio Secrecy és a Murderdolls Women and Children Last albumot neki ajánlják."

Hozzászólások   


             Támogatók:  Facebook oldal és csoport:

      Az utolsó rádióadás: 
             2016.12.29. 


régi Kelet U. rádiómüsorok:
          Rendezvények: 
 

Valid CSS!

Az oldal készítői és üzemeltetői a lapon megjelenő információkért felelősséget nem vállalnak, mivel
a bejegyzések regisztrált felhasználók által kerülnek rögzítésre.
A jogsértő és illetlen megnyilvánulásaitól elhatárolódnak és az okozott károkért a bejegyző felhasználót vonják felelősségre.