Az oldalt Mozilla Firefox & Google Chrome böngésző alá optimalizáltuk, eltérő böngésző esetén megjelenítési/működési problémák adódhatnak! Megértéseteket köszönjük!
Bejelentkezés

Felhasználónév:
Jelszó:
Online: 0 látogató
Látogatók száma
A IV. Kelet Underground Tehetségkutató 2013 nyertesei:
1. Drow
2. Fake Illusions
3. Testify

A III. Kelet Underground Tehetségkutató 2011/2012 nyertesei:
1. Early Morning Vision
2. aJna
3. Frantic

A II. Kelet Underground Tehetségkutató 2010/2011 nyertesei:
1.: Morningkill
2.: HopeToBelieve
3.: Worning

A I. Kelet Underground Tehetségkutató 2009/2010 nyertesei:
1.: Death Warrant
2.: SuperEgo3
3.: Hatred Solution
         Partnerek: 
Hírek

STORMRAISER: A power-speed katonái

hozzáadva: 2010-09-04 12:28:32 hozzáadta: mysy

További műveletek
Vissza a hírekhez...

Kapcsolódó linkek, ajánlók


Hozzászólások (0)


Interjú> 

A nemrég harmadik születésnapját ünneplõ debreceni metal zenekar tagjai mutatják be bandájukat a kezdetektõl napjainkig…- Kérlek, mutassátok be röviden a zenekart!

Soma: 2007-ben egy baráti társaságból alakult meg a zenekarunk. Azóta rengeteg tag- és névcsere is történt, az alapítótagokból mindössze ketten maradtunk. Eleinte még a banda stílusában sem értettünk egyet, de az új emberek bekapcsolódása után minden kezdett körvonalazódni. Felmérve a tagok zenei, technikai tudását arra jutottunk, hogy power és speed metal-t fogunk játszani. Mint minden zenekarnak, nekünk is végig kellett járni azt a rögös utat, ami a végleges felálláshoz, végleges próbateremhez stb. vezetett.

Árpi: A zenekar névválasztásakor a legnagyobb szerepem nekem volt, mivel eddig bármikor sor került változtatásra, az én ötleteim alapján jutottunk el a megoldáshoz, de legalább új tagként ezzel is hozzátettem valamit a bandához.


- Fõként feldolgozásokat játszotok. Eddig milyen sikereket értetek el? Hol léptetek fel?

Soma: Valóban, eddig inkább kedvenceinktõl (Dragonforce, Angra, Stratovarious, Children of bodom, Rhapsody…) ismert power és speed metal bandáktól játszottuk legnagyobb slágereiket, igyekeztünk teljesíteni közönségünk igényeit is. Nagy örömünkre egyre növekszik a rajongóink tábora. Legelsõ koncertünkön alig 30 ember volt, viszont legutóbb közel 200-an voltak kíváncsiak ránk.

Árpi: Debrecenben és környékén már rengeteg helyen megmutattuk magunkat és iszonyat jó érzés volt, hogy tetszik az embereknek, amit csinálunk.


- Saját nótaírással hogy áll a banda?

Soma: Amikor csak idõnk engedi, keményen dolgozunk a saját témánkon, reményeink szerint jövõre már elkészül az elsõ nagy lemezünk, de errõl többet nem mondhatunk, egyelõre:)

Jani: Én a legtöbb szabadidõmet arra áldozom, hogy egy igényes, magas színvonalú anyagot tudjunk kreálni, ami ritka és egyedi a saját nemében is. Számtalan ötletünk van, de ebben a mûfajban nehéz úgy megkomponálni, hogy befogadható és élvezhetõ legyen a közönség számára.

Soma: Zeneszerzés terén Jani nélkül nem haladnánk ilyen jól. Technikailag mindenki a maximumot próbálja kihozni magából, ami észrevehetõ lesz a készülõ anyagon, mégis jó, hogy van egy ember, aki összefogja a csapatot.


- A zenekarnak a harmadik születésnapi koncertje június 18-án került megrendezésre. Hogy sikerült, milyen visszhangja volt? Ahogy olvastam eléggé kitettetek magatokért.

Soma: Na igen! :D Más színpadról, és persze megint teljesen más a közönség szempontjából az élmény. Összegezve: eddigi legjobb koncertünk volt, amit a fergeteges hangulat és a teltház szemléltet a legjobban. Csodálkoztunk is mennyien eljöttek. Körülbelül egy hónappal a születésnapi koncert után még bõven kaptunk kommenteket a weboldalunkon, hogy kinek mi és mennyire tetszett. Személy szerint én nagyon élveztem!

Jani: Mivel születésnapunk volt úgy gondoltuk, hogy jó lenne a közönség kedvében járni, hogy még jobban érezzék magukat, így meglepetésként 100 szelet pizza várt rájuk, ingyenes sörkuponok és koncert közben tombolasorsolás is volt. Mindenki nagyon élvezte azt az estét, hatalmas nagy buli volt!


- Milyen koncertlehetõségeitek voltak nyáron és vannak már láthatólag õszre?

Soma: Nyáron leginkább a saját témákra koncentráltunk, így a nyarat jórészt a próbateremben töltöttük, de szeptembertõl beindul az élet! Rengeteg koncertünk lesz, sok újdonsággal! Az idõpontokról és helyszínekrõl bõvebben olvashattok weboldalunkon.


- Mit terveztek még a közel jövõben?

Soma: Legközelebbi tervünk, hogy elsõ lemezünk elkészüljön, amin már dolgozunk egy ideje. Eleinte még hobbiszintû zenekarnak indult, ám az idõ elteltével rájöttünk, hogy komolyabban is foglalkozhatnánk a dologgal, így nagyobb célokat is kitûztünk magunk elé. Minél több helyen szeretnénk megmutatni magunkat.

Papp Mihály

http://stormraiser.n3.hu


Hozzászólások   


             Támogatók:  Facebook oldal és csoport:

      Az utolsó rádióadás: 
             2016.12.29. 


régi Kelet U. rádiómüsorok:
          Rendezvények: 
 

Valid CSS!

Az oldal készítői és üzemeltetői a lapon megjelenő információkért felelősséget nem vállalnak, mivel
a bejegyzések regisztrált felhasználók által kerülnek rögzítésre.
A jogsértő és illetlen megnyilvánulásaitól elhatárolódnak és az okozott károkért a bejegyző felhasználót vonják felelősségre.