Az oldalt Mozilla Firefox & Google Chrome böngésző alá optimalizáltuk, eltérő böngésző esetén megjelenítési/működési problémák adódhatnak! Megértéseteket köszönjük!
Bejelentkezés

Felhasználónév:
Jelszó:
Online: 1 látogató
Látogatók száma
A IV. Kelet Underground Tehetségkutató 2013 nyertesei:
1. Drow
2. Fake Illusions
3. Testify

A III. Kelet Underground Tehetségkutató 2011/2012 nyertesei:
1. Early Morning Vision
2. aJna
3. Frantic

A II. Kelet Underground Tehetségkutató 2010/2011 nyertesei:
1.: Morningkill
2.: HopeToBelieve
3.: Worning

A I. Kelet Underground Tehetségkutató 2009/2010 nyertesei:
1.: Death Warrant
2.: SuperEgo3
3.: Hatred Solution
         Partnerek: 
Hírek

Tokay Péter a nyertes példakép

hozzáadva: 2010-07-30 14:40:26 hozzáadta: mysy

További műveletek
Vissza a hírekhez...

Kapcsolódó linkek, ajánlók


Hozzászólások (0)


"Budapest, 2010. július 28. – Lezárult a Beck’s Different By Choice Award elnevezésû példakép-keresõ kampány második fordulója, azaz megvan a három gyõztes: Tokay Péter rendezõ, Collins és Behnam Dj-páros és Jutasi Tamás Dj. Õk azok, akik a 47 tehetséges fiatal jelölt közül megnyerték a kétfordulós megmérettetést, tehát az ország fiatal példaképei lettek.

 

A kampány szervezõi május 19-én indították útjára a Different By Choice elnevezésû nagyszabású kezdeményezést, annak érdekében, hogy megtalálják Magyarország három legtehetségesebb fiatalját, illetve fiatalokból álló csoportját, felhívják a tehetséges fiatalokra a figyelmet és támogassák a munkásságukat. Az elsõ fordulóban 47 jelöltre, többek között fotósokra, színészekre, zenészekre, divattervezõkre, olimpikon szörfösre, cukrászra, rendezõre szavazhatott a nagyközönség a www.becksperience.hu/dbc honlapon. A jelöltek névsora olyan fiatalokból állt össze, akik valamilyen kiemelkedõt alkottak, ígéretes tehetségek, elismerésre érdemesek. Azaz akikre már most, tevékenységi körtõl függetlenül büszkék lehetünk, illetve méltóak példaképnek.

 

A verseny hitelességét és színvonalát négy védnök szavatolták, mégpedig Bus István újságíró, a Playboy fõszerkesztõ-helyettese, Busa Pista beatbox-mester, az Irie Maffia tagja, Lévai Balázs televíziós szakember, a Dob+Basszus tévémûsor és a magyar MTV Icon készítõje, illetve Pokorny Lia színésznõ, a Beugró címû tévés produkció tagja.

 

A kampány elsõ felében a 47 jelöltre közel 52.000 szavazat érkezett három és fél hét alatt, a továbbjutott 10 jelöltre a második forduló négy hete alatt pedig 20.000.

A legtöbb szavazatot Tokay Péter film- és videoklip rendezõ kapta, így az elsõ helyen zárta a versenyt.  Péter a szakmát Ausztráliában sajátította el ausztrál és kint élõ magyar filmes szakemberektõl. Hét éve hazaköltözött, elkészítette Panelparaszt címû kisfilmjét, mellyel nagy sikert aratott. 2010-ig több mint 100 videoklipet, koncertfilmet és reklámfilmet rendezett, vágott. Többek között olyan elõadóknak készít klipeket, mint a Tankcsapda, a Groovehouse, a Supernem, Tóth Gabi, a Zanzibar, a Kowalsky meg a Vega, és 2008-ban a legjobb klipnek járó Viva Comet díjat is hazavihette. Tavaly társrendezõként dolgozott egy mozifilmen, de idén készül elsõ önálló játékfilmjének leforgatására.

 

A második helyen a Collins and Behnam Dj páros zárta a szavazást. Két olyan örökké nyughatatlan alkotó, akik a DJ-pultban is hatalmas hangulatot képesek generálni és több sikeres japán turnét, illetve egy a legendás londoni Tummills-ben való fellépést is maguk mögött tudhatnak. Egyik legújabb alkotásukhoz a King of pop címû számhoz Michael Jackson temetésén elhangzott papi beszédet is felhasználták, nagy sikert érve el ezzel, ugyanis egy miami-i rádió is játssza már egy jó ideje, sõt, egy ottani lemezkiadó is ki fogja adni.

 

A verseny harmadik befutója Jutasi Tamás Dj lett, akinek 1982 óta íródó pályafutása érdekes színfoltja a magyar zenei életnek. A számos különbözõ mûfajban alkotó zenészt és munkásságát korábban több díjjal jutalmazták már, ezúttal a Beck’s fogyasztói találták érdemesnek a Beck’s Different By Choice Award elismerésére.

 

A szavazatok alapján tehát õk hárman lettek az ország fiatal példaképei, akik az elismerés mellett jelöltenként 600 ezer forint díjazásban is részesülnek és egy nagyszabású kampány résztvevõi, azaz a Beck’s arcai lesznek."
 

 forrás: Sajtóközlemény

 

További információ:

 www.becksperience.hu/dbc

www.peldakepek.hu

Hozzászólások   


             Támogatók:  Facebook oldal és csoport:

      Az utolsó rádióadás: 
             2016.12.29. 


régi Kelet U. rádiómüsorok:
          Rendezvények: 
 

Valid CSS!

Az oldal készítői és üzemeltetői a lapon megjelenő információkért felelősséget nem vállalnak, mivel
a bejegyzések regisztrált felhasználók által kerülnek rögzítésre.
A jogsértő és illetlen megnyilvánulásaitól elhatárolódnak és az okozott károkért a bejegyző felhasználót vonják felelősségre.