Az oldalt Mozilla Firefox & Google Chrome böngésző alá optimalizáltuk, eltérő böngésző esetén megjelenítési/működési problémák adódhatnak! Megértéseteket köszönjük!
Bejelentkezés

Felhasználónév:
Jelszó:
Online: 0 látogató
Látogatók száma
A IV. Kelet Underground Tehetségkutató 2013 nyertesei:
1. Drow
2. Fake Illusions
3. Testify

A III. Kelet Underground Tehetségkutató 2011/2012 nyertesei:
1. Early Morning Vision
2. aJna
3. Frantic

A II. Kelet Underground Tehetségkutató 2010/2011 nyertesei:
1.: Morningkill
2.: HopeToBelieve
3.: Worning

A I. Kelet Underground Tehetségkutató 2009/2010 nyertesei:
1.: Death Warrant
2.: SuperEgo3
3.: Hatred Solution
         Partnerek: 
Hírek

AZFESZT 2010: Thermal Rock’N’Roll

hozzáadva: 2010-07-11 19:20:05 hozzáadta: mysy

További műveletek
Vissza a hírekhez...

Kapcsolódó linkek, ajánlók


Hozzászólások (0)


Hasznos tudnivalók: jegyárak, VIP bérlet, tehetségkutató, fellépõk, játék, ...

FRISS HÍREK:
************
2010.08.11. Irie Maffia & ASIWYFA out - Ganxta Zolee & Grand Mexican Warlock in!     

Az Irie Maffia zenekar énekesnõje, Sena anyai örömök elé néz, emiatt a zenekar lemondani kényszerült az augusztusi bulijainak nagy részét, így az Azfesztet is. A koncert lemondásának tényét mind a szervezõk, mind a rajongók sajnálattal kell, hogy tudomásul vegyék, de megértjük, és kívánunk jó egészséget mind anyának, mind gyermeknek. Õket egy olyan zenekar pótolja a programban akinek frontemberét szintén baba-öröm köti az Azfeszthez, hiszen a 2007-es nyírbátori fellépésük napján született Ganxta Zolee lánya. Tehát az Irie Maffia helyett a Ganxta Zolee és a Kartel lép színpadra. A másik zenekar akiknek a helyét pótolnunk kell az ír And So I Watch You From Afar, akik családi okokra hivatkozva voltak kénytelenek lemondani magyarországi fellépésüket. Õket a Subscirbe, ex-Idoru, Shell Beach, Esclin Syndo, és Jazzékiel tagokat felvonultató leginkább pszichedelikus jelzõvel illethetõ friss, üde formáció, a Grand Mexican Warlock váltja.
  ***
2010.08.06. Szervezõi közlemény a VIP és normál bérletek idei rendszerével kapcsolatban!     

VIP bérlet vásárlására bárki jogosult akár elõvételben akár a helyszínen egyaránt 20.000 forintos áron.


A VIP bérletek megváltásával úgynevezett extra szolgáltatások vehetõk igénybe:

- Sátrazási lehetõség a felújított és idén átadott Sárkány Kempingben.
- Szabadon használhatóak a kemping területén felújított illetve újonnan épített vizesblokkok.
- Igénybe vehetõ a kemping központi részén lévõ VIP bár amely minimális várakozási idõ mellett szélesebb italválasztékkal, koktélokkal, és italakciókkal várja vendégeit.
- A VIP kempingbõl mindkét színpad küzdõtere 2 perc sétával közelíthetõ meg.
- A VIP bérlet tulajdonosa jogosult a fesztiválterületen lévõ és mindenki számára használható kettõ medencén túl a Sárkány Wellness & Gyógyfürdõ minden további alapszolgáltatásának igénybevételére is a fürdõ teljes nyitvatartási idejében. http://sarkanyfurdo.hu /


A VIP bérlet vásárlása nem jogosít fel az alábbiakra:

- A kemping területén lévõ apartman házak használatára.

- A rendezvény területére történõ gépjármûbehajtásra.
- A strand alapszolgáltatásain felüli egyéb szolgáltatások (wellness, csúszda, gyógyászati központ) igénybevételére.
- Backstage területre és technikai zónára történõ belépésre.
- A mindenki számára kötelezõ házirend bárminemû megszegésére, különös tekintettel a tûzgyújtási tilalomra.

Fontos tudnivaló, hogy kizárólag a helyszíni jegypénztárban lehetõség lehet a normál Azfeszt bérlet kiegészítéseként 6.000 forintos áron a VIP státusz megváltására függetlenül attól, hogy a normál bérletet melyik kedvezményes periódusban vásárolták. Ez a lehetõség kizárólag a VIP kemping befogadóképességének felsõ határáig áll fent.


Ennek ellenére felhívjuk mindenki figyelmét, hogy ne az utolsó percre halassza a VIP státusz megváltásának eldöntését, mivel a VIP kemping befogadóképessége korlátozott és nem bõvíthetõ, valamint az augusztus 6.-ai állás szerint telítettsége meghaladja az 50%-ot. Következésképpen elõfordulhat, hogy már kapunyitáskor telt ház lesz a VIP kempingben, és további VIP jegy kiadására a helyszínen már nem lesz lehetõség.


* Fontos tudnivalók a normál bérlettel érkezõk számára:

A fesztivál területi elrendezése (színpadok, sátorhelyek, közlekedõ utak, vizes blokkok és vendéglátó egységek) a tavalyival közel azonos rendszerû lesz. Jelentõs változás viszont, hogy az idei évben semmilyen olyan kellemetlenséggel nem kell számolni, amit a tavalyi évben zajló átépítési munkálatok okoztak. A strand és kemping felújítását követõen mind a terület látványát, mind az infrastrukturális és egyéb szolgáltatásokat tekintve jóval kedvezõbb állapotok alakultak ki mind a tavalyihoz, mind az azt megelõzõ évekhez képest.

Jelentõs útstabilizáció zajlott. Gondozottabb, rendezettebb körülmények között lesz lehetõség sátrazásra. Nagyjából duplájára nõtt az egyébként ingyenesen igénybe vehetõ parkolóhelyek száma. Sûríteni fogjuk az Azfeszt buszjárat menetrendjét amely a vasútállomás-városközpont-Sárkány fürdõ vonalon közlekedik majd. Továbbá radikálisan megemeltük az igénybe vehetõ zuhanyzók és illemhelyek számát. Ami pedig a legfontosabb, hogy a fesztiválterület részét képezõ két felújított medence non-stop, ingyenesen rendelkezésre áll bárki számára aki kipróbálná, vagy újra átélné a "Thermal RockNRoll" feelinget.


* Fontos információ mindenki számára:

A szervezõk mindent elkövetnek a folyamatos szúnyog-, kullancs- és darázsirtással, ezen rovarok létszámának minél nagyobb csökkentéséért, de felhívjuk mindenki figyelmét, hogy az idei év idõjárási körülményei között semmilyen eszközzel nem érhetõ el szúnyog mentes állapot.
***
2010.07.29. Készül az új Madball album!     
Már javában folynak a stúdiómunkálatok a NYHC legenda, a Madball új lemezén, és ha minden jól megy, az Empire október 12-én kerül boltokba. Freddy Cricienék a floridai Mana Recording Studiosban Eric Ruten irányítása alatt készítik az új albumot. A producer eddig olyan csapatok lemezein dolgozott, mint a Cannibal Corpse, a Misery Index vagy a Goatwhore. A Madball õsszel Kanadában turnézik, de elõtte még lezúzzák a magyar közönséget az Azfeszten augusztus 20-án, és valószínûleg már hallhatunk egy-két számot az új szerzemények közül is.

A kedvezményes jegyvásárlás a héten zárul, úgyhogy most még hozzá lehet jutni olcsóbban a bérlethez. A VIP bérletek nagyon gyorsan fogynak, így aki szeretné igénybe venni az extra szolgáltatásokat, szintén ne várjon sokáig!

Az Azfeszt a megújult termálfürdõnek köszönhetõen hazánk egyetlen olyan fesztiválja, ahol a klasszikus nyaralás találkozik a rock’n’rollal. Mindenkinek, aki a lazulás mellett zenei élményekben is szeretne részesülni, ott a helye!
***
2010.07.22. A Bridge To Solace zenekar fellépése betegség miatt elmarad.  
A sajnálatos hírhez kapcsolódó zenekari sajtóközleményt a www.azfeszt.hu oldalon olvashatjátok. Öröm az ürömben, hogy az Azfeszt szervezõi nem kisebb névvel pótolják az elmaradó BTS koncertet mit a FIRST BLOOD fedõnevû kõkemény hard core brigád egyenesen San Franciscoból. A First Blood a 2006-os mezõtúri fesztiválos fellépésük után végre fõmûsoridõben bizonyíthat ismét a magyar közönségnek augusztus 18-án a nyírbátori Sárkány Fürdõben.
***
2010.07.16. Living Colour, és Scar Symmetry az Azfeszten!  
Ismét csatlakozott két zenekar az Azfeszt fellépõihez: az egyik a funk metal koronázatlan királyai, a Living Colour, a másik pedig a Scar Symmetry Svédországból, akik leginkább dallamos, technikás death metalban utaznak.
***
2010.07.15. A Skinlab koncertje elmarad.  
Sajnálatos hírt kell közölnünk a kemény metalra fogékony közönségünkkel, ugyanis a kaliforniai Skinlab családi okokra hivatkozva lemondta az augusztusra tervezett európai körútját, így az Azfeszten sem tudnak részt venni. Ígéretet kaptunk egy 2011-es pótlásra.

JEGYÁRAK:
***********
* 4 napos bérlet:
2010. május 1. - július 31. 12.990 HUF
2010. augusztus 1.-tõl
elõvételben és a helyszínen 15.990 HUF

* Napijegy:
Elõvételben és a helyszínen 4.990 HUF
Nyírbátori lakcímkártyával 2.500 HUF

* Limitált számú VIP bérlet: 20.000 HUF


VIP BÉRLET:
***********
A nagyobb kényelemre vágyók részére idén limitált számban már VIP bérletek is kaphatóak
20.000 FT-os áron. És hogy milyen elõnyökkel jár?
- Elkülönített sátorhelyek a teljes egészében felújított kemping területén.
- A VIP kemping idén átadott vizesblokkjaiban a limitált jegyek miatt 5 emberre jut egy
zuhanyzófej illetve wc, így a melegvíz is folyamatosan garantált.
- Szinte biztosan összefuthatsz kedvenc magyar vagy külföldi zenészeiddel egy pacsira.
- Exkluzív VIP bár


TEHETSÉGKUTATÓ:
********************
Szoros versenyben közel hétszeres túljelentkezés mellett az alábbi zenekarok jutottak be idén a fesztivál tehetségkutató versenyébe:
Aando, Bohemian Betyars, Carana Padma, Destroy The Carrot, Don Gatto, Dreadful Peace, Free Fly Zone, Fuwdo, Idea Implant, Muchas Mamas, Scraps, Scream Tonight, Simple Effect, Slaughter At The Engagementparty, Smog, Stiff Bastard, The Sharon Tate, Till We Drop, Voodoo AllenKÜLFÖLDI FELLÉPÕK: (július 11-ei állapot szerint!)
********************************************
And So I Watch You From Afar (IRL) - Cataract (CH) - Elvis Jackson (SI) - Final prayer (D) - Guerrillas (RO) - Jaya The Cat (NL) - Mad Caddies (USA) - Madball (USA) - Mnemic (DK) - Polar Bear Club (USA) - Skinlab (USA) - Strike Anywhere (USA) - The Ghost Of A Thousand (UK) - The Haunted (S)
A fellépõk listája folyamatosan bõvül! A programváltozás jogát a szervezõk fenntartják.


MAGYAR FELLÉPÕK: (július 11-ei állapot szerint!)
******************************************
30Y - Aando - Aetrigan - Bëlga - Besh o droM - Blind Myself - Bohemian Betyars - Bridge To Solace - Cadaveres - Carana Padma - Depresszió - Destroy The Carrot - Don Gatto - Dreadful Peace - Fish! - Folk Error - Free Fly Zone - Frog - Fuwdo - H.E.R.O. - Hope The Last - Hopika - Idea Implant - Insane - Irie Maffia - Isten Háta Mögött - Jurij - Kerekes Band - Kiscsillag - Kowalsky Meg A Vega - Közel10 - Muchas Mamas - Napra - Óriás - Paddy And The Rats - Pie On Ear - Road - Scraps - Scream Tonight - Simple Effect - Skafunderz - Skatch - Slaughter At The Engagementparty - Smog - Stiff Bastard - Subscribe - Superbutt - The Sharon Tate - Till We Drop - Underestimated Cavedraw - Vertigo - Voodoo Allen - Wait For A Mistake - Wrong Side Of The Wall - Zumbeispiel - Z.U.P.
A fellépõk listája folyamatosan bõvül! A programváltozás jogát a szervezõk fenntartják.


Nyereményjátékok a Facebook-on!     
**********************************
A fesztivál Facebook oldalán értesülhetsz leghamarabb a friss híreinkrõl, valamint különbözõ játékokban vehetsz részt melyeken Azfeszt bérletet nyerhetsz! Az egyik ilyen nyereményjáték épp most indult! Csatlakozz!


További információ és fesztivál térkép:
**********************************
www.azfeszt.hu
www.myspace.com/azfeszt

Központi e-mail: azfeszt@gmail.com
Sajtókapcsolatok: festpress@gmail.com
Tehetségkutató: tehetsegkutato@gmail.com

Hozzászólások   


             Támogatók:  Facebook oldal és csoport:

      Az utolsó rádióadás: 
             2016.12.29. 


régi Kelet U. rádiómüsorok:
          Rendezvények: 
 

Valid CSS!

Az oldal készítői és üzemeltetői a lapon megjelenő információkért felelősséget nem vállalnak, mivel
a bejegyzések regisztrált felhasználók által kerülnek rögzítésre.
A jogsértő és illetlen megnyilvánulásaitól elhatárolódnak és az okozott károkért a bejegyző felhasználót vonják felelősségre.