Az oldalt Mozilla Firefox & Google Chrome böngésző alá optimalizáltuk, eltérő böngésző esetén megjelenítési/működési problémák adódhatnak! Megértéseteket köszönjük!
Bejelentkezés

Felhasználónév:
Jelszó:
Online: 1 látogató
Látogatók száma
A IV. Kelet Underground Tehetségkutató 2013 nyertesei:
1. Drow
2. Fake Illusions
3. Testify

A III. Kelet Underground Tehetségkutató 2011/2012 nyertesei:
1. Early Morning Vision
2. aJna
3. Frantic

A II. Kelet Underground Tehetségkutató 2010/2011 nyertesei:
1.: Morningkill
2.: HopeToBelieve
3.: Worning

A I. Kelet Underground Tehetségkutató 2009/2010 nyertesei:
1.: Death Warrant
2.: SuperEgo3
3.: Hatred Solution
         Partnerek: 
Hírek

SZÓLJONAROCK!-"Köszönjük Debrecen!"

hozzáadva: 2010-07-11 17:30:30 hozzáadta: mysy

További műveletek
Vissza a hírekhez...

Kapcsolódó linkek, ajánlók


Hozzászólások (0)


Következzen a július 2-ai árvízkárosultak megsegítésére szervezett segélykoncert beszámolója Derzsi "Vezér" Bálint tolmácsolásában:

"A körülményekhez és a korlátainkhoz képest tûrhetõen sikerült az árvízkárosultak megsegítésére rendezett segélykoncert. A fellépõ zenekarok nagy fegyelemmel töltötték ki a rendelkezésükre álló mûsoridõt akik meglehetõsen színvonalas produkciókkal szórakoztatták a közönséget.

Az est, illetve délután kiemelkedõ zenekara az Android együttes volt, õk ugyanis progresszív rock muzsikájukkal egy már-már elfeledett stílust prezentáltak a nagyérdemû felé.

Meglepetésként hatott a Wyrfarkas kétharmad zenekar amely erre a fellépésre már csak egyharmadra csökkent. A falkatag Koperda Tomihoz az alkalom erejéig Mezõ Ori, Csodrás Kalu Laci és Derzsi Vezér csatlakozott és együtt nyomtak néhány Diktátor klasszikust.

A Diktátor a P.Mobil elõtt tolta a metált, melynek eredményeképpen a hangos visszázások miatt ráadásként megkapirgáltatták a Kõcsirkéjüket a színpadon, hogy átadhassák a teret a hardrock veteránjainak.

A technikai szünetben Burai Árpi, a Friss rádió és a fesztivál zseniális mûsorvezetõje toborozta a színpad elé az egybegyûlteket, ugyanis Szilágyi Pisti az RNR Média és a Rockinform, mint az est fõtámogatói képviseletében adta át a Vezérnek, mint a segélykoncert fõszervezõjének, a tulajdonos, Erdélyi Zsolt felajánlását az árvízkárosúltaknak: 100.000, azaz százezer Ft-ot!

A rövid átszerelés és sörözés után folytatódott a rock-õrület. Suszter Lóri két új formációt is bemutatott a Mobil elõtt, mely produkciók egybefolytak a P.Mobil koncerttel, így gyakorlatilag mire felocsúdott a közönség, már a Honfoglalás és a többi klasszikusok dübörögtek a Lovardában. Tegyük hozzá: a koncert egyáltalán nem volt rövid, de aki végighallgatta, az egy igen átfogó élményt könyvelhetett el magának a zenekarról.

A Mobil után még két debreceni csapat csapott a húrok közé, így a Komódi Karesz által vezetett Karc formáció zárhatta a rendezvényt és búcsúztatta el a maradék közönséget.

A Vezér ezúton is köszöni a közönség és a támogatók felajánlásait és a fellépõ zenekarok derekas helytállását.

A koncertet követõ szerdai napon 553.000 Ft-ot és 30 zsák ruhanemût tudtak a fellépõ zenekarok és a támogatók és nem kevésbé a koncertlátogatók nevében átadni Edelényben, Molnár Oszkár polgármesterúrnak, hogy ezzel is segíthesse a legrászorultabbakat!

Köszönjük Debrecen!"

Hozzászólások   


             Támogatók:  Facebook oldal és csoport:

      Az utolsó rádióadás: 
             2016.12.29. 


régi Kelet U. rádiómüsorok:
          Rendezvények: 
 

Valid CSS!

Az oldal készítői és üzemeltetői a lapon megjelenő információkért felelősséget nem vállalnak, mivel
a bejegyzések regisztrált felhasználók által kerülnek rögzítésre.
A jogsértő és illetlen megnyilvánulásaitól elhatárolódnak és az okozott károkért a bejegyző felhasználót vonják felelősségre.