Az oldalt Mozilla Firefox & Google Chrome böngésző alá optimalizáltuk, eltérő böngésző esetén megjelenítési/működési problémák adódhatnak! Megértéseteket köszönjük!
Bejelentkezés

Felhasználónév:
Jelszó:
Online: 3 látogató
Látogatók száma
A IV. Kelet Underground Tehetségkutató 2013 nyertesei:
1. Drow
2. Fake Illusions
3. Testify

A III. Kelet Underground Tehetségkutató 2011/2012 nyertesei:
1. Early Morning Vision
2. aJna
3. Frantic

A II. Kelet Underground Tehetségkutató 2010/2011 nyertesei:
1.: Morningkill
2.: HopeToBelieve
3.: Worning

A I. Kelet Underground Tehetségkutató 2009/2010 nyertesei:
1.: Death Warrant
2.: SuperEgo3
3.: Hatred Solution
         Partnerek: 
Hírek

Interjú> Campus Fesztivál 2010

hozzáadva: 2010-06-25 20:31:41 hozzáadta: mysy

További műveletek
Vissza a hírekhez...

Kapcsolódó linkek, ajánlók


Hozzászólások (0)


Ismét buli a Nagyerdõn!

Süli Andrást, a Campus Fesztivál egyik programszervezõjét kérdeztem a tavalyi tapasztalatokról és az idei rendezvény kedvezményeirõl, illetve érdekességeirõl…
 

- Tavaly milyen paraméterekkel zárult a Campus Fesztivál?

A 2009-es Campus lényeges változásokat hozott a Fesztivál életében. Az új helyszín számos új egyéb szolgáltatást és programelemet is hozott magával. Szerencsére az idõjárás is kegyeibe fogadta a rendezvényt, így a négy nap alatt összesen 42 ezer ember látogatott ki a Nagyerdõre.

- Milyen tanulságokkal szolgált az elsõ alkalom az új környezetben?

A városi helyszín számos kihívással szembesített bennünket, de ezek nagy részét szerencsére tavaly sikerült megoldani. A környékbeli intézmények vezetõi is elégedetten nyilatkoztak, úgy vélték, hogy nem volt a kelleténél jobban zavaró a rendezvény. Az biztos, hogy összességében a látogatók nagyon szerették, hogy a Nagyerdõbe költözött a fesztivál, például lényegesen több idõsebb, családos fesztiválozót láthattunk.

- A Debrecen színpad beváltotta a hozzá fûzött reményeket? Most milyen változtatások, újítások várhatóak?

Nagyon örülünk, hogy közel 40 debreceni, környékbeli, illetve kisebb részben határon túli zenekarnak fellépési lehetõséget tudtunk adni itt. A színpad kicsit túl lett tervezve hangerõben, ezért eléggé "megölte" a környékbeli programhelyszíneket. Idén összevonjuk a színpadot a FOKK minipódiumával, és annak helyére, a fák közötti tisztásra költözik. Így valamivel kevesebb zenekar léphet fel, viszont lesznek a színpadon más, izgalmas programok is.

- A hosszantartó esõzés miatt lesz-e plusz munkátok a fesztivál helyszínén?

Szerencsére a fesztiválterület nagyrészt a stadion kiváló minõségû gyepszõnyegébõl, illetve erdei utakból és tisztásokból áll, ezért az esõzések nem okoznak túl nagy gondot.

- Az idei alkalommal milyen nézõszámmal lennétek elégedettek?

A tavalyi nézõszámot mindenképpen szeretnénk megismételni.

- A debreceni egyetemistáknak jóval olcsóbb a bérlet elõvételben. Vannak esetleg egyéb kedvezmények? Például lesz-e idén is ingyenes strandolási lehetõség?

Többféle jegyakció is van, például az egyik bank ügyfeleinek, vagy az egyik debreceni bevásárlóközpont vásárlóinak. Várható, hogy idén is lesz kedvezmény a környékbeli lakóknak. A strand használatával kapcsolatban még tárgyalások folynak.

- Mik azok az események, amiket mindenképp kiemelnél a Campus nem zenei programjai közül?

Van egy új helyszínünk, a Science Lounge. Ez egy nagyon különleges, szép sátor lesz, amelynek gazdája az INNOVA Nonprofit Kft. Nagyon érdekes, közérthetõ tudományos elõadásokkal, innovációs kiállításokkal készülnek. Ez az Újinkognitóban hónapról hónapra sikeres Science Café fesztiválos verziója. De lesznek a sátorban vetítések, és éjjelente jazz- és akusztikus koncertek is. Továbbá kiemelném még a Víztoronynál található OTP Pódiumot, amely most is nagyon sokszínû mûvészeti programmal jelentkezik: a világzenei vonal mellett itt találhatóak majd a stand-up mûfaj fellépõi, de olyan produkciók is lesznek, mint pl. a kortárs táncot bemutató Bozsik Yvette Társulat. 

- A külföldi bandáknak, elõadóknak mennyire lesznek extra kívánságaik az ott tartózkodásuk alatt?

Ez még most alakul ki, de nagyon extrém elvárások egyelõre nem kerültek elõ. Érdekességként elmondom inkább, hogy tavasszal az egyik Lovardában fellépõ amerikai zenekar a rágcsálni- és
innivalók mellé 5 pár fehér sportzoknit kért.


További információ: www.campusfesztival.hu

készítette: Papp „mysy” Mihály / 2010. 06. 20.

Hozzászólások   


             Támogatók:  Facebook oldal és csoport:

      Az utolsó rádióadás: 
             2016.12.29. 


régi Kelet U. rádiómüsorok:
          Rendezvények: 
 

Valid CSS!

Az oldal készítői és üzemeltetői a lapon megjelenő információkért felelősséget nem vállalnak, mivel
a bejegyzések regisztrált felhasználók által kerülnek rögzítésre.
A jogsértő és illetlen megnyilvánulásaitól elhatárolódnak és az okozott károkért a bejegyző felhasználót vonják felelősségre.