Az oldalt Mozilla Firefox & Google Chrome böngésző alá optimalizáltuk, eltérő böngésző esetén megjelenítési/működési problémák adódhatnak! Megértéseteket köszönjük!
Bejelentkezés

Felhasználónév:
Jelszó:
Online: 3 látogató
Látogatók száma
A IV. Kelet Underground Tehetségkutató 2013 nyertesei:
1. Drow
2. Fake Illusions
3. Testify

A III. Kelet Underground Tehetségkutató 2011/2012 nyertesei:
1. Early Morning Vision
2. aJna
3. Frantic

A II. Kelet Underground Tehetségkutató 2010/2011 nyertesei:
1.: Morningkill
2.: HopeToBelieve
3.: Worning

A I. Kelet Underground Tehetségkutató 2009/2010 nyertesei:
1.: Death Warrant
2.: SuperEgo3
3.: Hatred Solution
         Partnerek: 
Hírek

Interjú> HATRED SOLUTION: új lemez!

hozzáadva: 2010-06-19 22:00:02 hozzáadta: mysy

További műveletek
Vissza a hírekhez...

Kapcsolódó linkek, ajánlók


Hozzászólások (0)


DEAR CECIL, ami mindent szétszaggat

Érzelmes kisgyermek helyett dühödt, láncait tépett õrült felnõttként jellemezhetõ a debreceni Hatred Solution zenekar június végén megjelenõ kislemeze. A banda énekese, Egri Mátyás mesélt errõl, és a márciusi Kelet Underground Tehetségkutatós élményekrõl…

- Gratulálok a Kelet Underground Tehetségkutató harmadik helyezéséhez! Hogy éreztétek magatokat a döntõ alatt, és amikor kiderült, hogy dobogós helyezést értetek el? Számítottatok rá?

Köszönjük, nagyon jól éreztük magunkat. Természetesen kitörõ örömmel fogadtuk a helyezésünket, amihez nem titok, talán a legurított szeszes italok mennyisége is jócskán hozzájárult:) Hogy számítottunk-e rá? Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem. Az a helyes kifejezés, hogy reménykedtünk.

- A helyszínen sikerült azt a színpadképet, hangzást és hangulatot elérnetek, amit szerettetek volna?

Úgy érzem igen, legalábbis föntrõl úgy tûnt és az utána kapott véleményekbõl is azt szûrtük le, hogy átjött mindaz, amit szerettünk volna. A srácok, akik eljöttek ránk sokadjára is, élvezték a partit. Ezúton is szeretném megköszönni annak a pici, de erõs magnak a támogatását, akik rendszeresen képviseltetik magukat a bulijainkon.

- Milyen volt a színpadon és a színpad elõtt a légkör ezen az estén?

A színpadon, mint mindig...köszönhetõen az elõbb említett srácoknak nagyon családias volt a légkör...úgy érezzük ilyenkor, hogy egy közös burokban vagyunk a közönséggel...

- Történt esetleg változás a jövõbeli elképzeléseitekben, a zenekar életében e helyezés által? Akadt-e esetleg több lehetõség az érvényesülésre a döntõ óta?

Hát erre csak azt tudom mondani, hogy küzdünk és küzdünk tovább. Azzal már rég megbarátkoztunk, hogy az olyan típusú zenével, mint a miénk nagyon nehéz egyrõl a kettõre jutni, érvényesülni. Ezen igazából semmi más nem segíthetne csak, ha az emberek végre fölébrednének abból az álomvilágból, amiben úgy gondolják, hogy élnek.

- Esetleg sikerült-e konkrétan a versenyen szereplõ zenekarokkal a tehetségkutató után is együttmûködni, esetleg barátságot kötni?

Eddig igazából csak Death Warrant -ék felé nyitottunk a tehetségkutatón megismert zenekarok közül. Természetesen semmi elõl nem zárkózunk el, ha megkeres bennünket egy zenekar... ,de ezt ésszerû keretek között értem..

- Tavaszra ígértetek egy új EP-t. Ezen a fronton, hogy álltok? Hogy jellemeznéd az anyagot?

Igen az EP. A HS és a mi életünk fõ mûve, a legszebb gyermekünk. Ez tölti és töltötte ki mostanában az idõnk nagy részét. Nagyon sokat dolgoztunk rajta, hogy minden tökéletes legyen egy olyan hangzással, ami mindent szétszaggat. Ezért volt ez a kis csúszás a megjelenésben, de megérte... Megérte a beleölt idõ és energia, mert elértük azt, amit szerettünk volna... Tökéletesen az lett, amit akartunk, és aki eddig szeretett bennünket az, szerintem, ha meghallja az új számokat még jobban fog... vagy lehet hogy nem:) Ez már egy más zene, mint ami az elõzõ EP-n volt, az egy zajos érzelmes kisgyermek volt ez viszont már egy viszontagságok között felnõtt dühödt, láncait tépett õrült felnõtt.

- Az új basszeresetek, Zsuga Anti is szerepel már ezen az anyagon. Mennyire sikerült összeforrni a bandának? Ez a stúdiózás elõsegítette-e ezt a folyamatot?

A bandánk immáron teljes és egységként mûködik nem is volt nagyon átmenet. Természetesen a stúdióban eltöltött idõ, a sok szenvedés, meg persze a sok öröm is  még jobban összekovácsolt bennünket nem is tudjuk, és nem is akarjuk már máshogy elképzelni a zenekart. A HS így HS ahogy most van:)

- Mikorra tervezitek a megjelenést? Hol lesz majd elérhetõ a felvétel?

Jelenleg dizájn munkálatok folynak, borító, myspace stb., de ezúton nyugtatnék meg mindenkit, aki érdeklõdik, hogy JÚNIUS 20-án MEGJELENIK AZ ÚJ EP, egy sokkal átgondoltabb, agresszívebb és õrültebb HS. Természetesen az új anyag fölkerül a myspace-re is, hogy mindenki hallhassa. Úgyhogy a HS család minden tagja írja be ezt a dátumot a kis naptárjába, mert ekkor fog megszületni az új gyermek, amire nagyon-nagyon büszkék vagyunk, a DEAR CECIL.

www.myspace.com/hatredsolution

készítette: Papp „mysy” Mihály
fotók: Szepesi BogiA játék részletei hamarosan !!!

Hozzászólások   


             Támogatók:  Facebook oldal és csoport:

      Az utolsó rádióadás: 
             2016.12.29. 


régi Kelet U. rádiómüsorok:
          Rendezvények: 
 

Valid CSS!

Az oldal készítői és üzemeltetői a lapon megjelenő információkért felelősséget nem vállalnak, mivel
a bejegyzések regisztrált felhasználók által kerülnek rögzítésre.
A jogsértő és illetlen megnyilvánulásaitól elhatárolódnak és az okozott károkért a bejegyző felhasználót vonják felelősségre.