Az oldalt Mozilla Firefox & Google Chrome böngésző alá optimalizáltuk, eltérő böngésző esetén megjelenítési/működési problémák adódhatnak! Megértéseteket köszönjük!
Bejelentkezés

Felhasználónév:
Jelszó:
Online: 2 látogató
Látogatók száma
A IV. Kelet Underground Tehetségkutató 2013 nyertesei:
1. Drow
2. Fake Illusions
3. Testify

A III. Kelet Underground Tehetségkutató 2011/2012 nyertesei:
1. Early Morning Vision
2. aJna
3. Frantic

A II. Kelet Underground Tehetségkutató 2010/2011 nyertesei:
1.: Morningkill
2.: HopeToBelieve
3.: Worning

A I. Kelet Underground Tehetségkutató 2009/2010 nyertesei:
1.: Death Warrant
2.: SuperEgo3
3.: Hatred Solution
         Partnerek: 
Hírek

4. NyékRock: Lépj Te is olajra!

hozzáadva: 2010-06-18 18:27:32 hozzáadta: mysy

További műveletek
Vissza a hírekhez...

Kapcsolódó linkek, ajánlók


Hozzászólások (0)


2010.06.19. - Nyékládháza / Olaj félsziget

A Nyékládházáért Független Fiatalok Egyesülete 2008 februárjában alakult - többek között - a szabadidõs tevékenységek bõvítése, kulturális rendezvények szervezése céljából. Az egyesület nem titkolt szándéka, hogy a NyékRock Fesztivállal hagyományt teremtsen, és az elkövetkezendõkben többnapos, elismert rendezvény rangjára emelje a kezdeményezést. Az egyesület alapító tagjai szeretik az igényes zenét. Többen közülük együttesekben zenélnek, énekelnek. Innen elindulva kísérletképpen három éve került megrendezésre az elsõ NyékRock Fesztivál, ami nem várt sikert hozott. Ezen az elsõ megmozduláson még csak amatõrök léptek színpadra a helyi mûvelõdési házban. Itt döbbentek rá a szervezõk, hogy mennyire jól ráéreztek a lényegre, hiszen majdnem kicsinek bizonyult a helyszín, olyan sokan jöttek el, illetve annyi zenekar jelentkezett, hogy többet vissza kellett utasítaniuk. Innentõl tisztán látszott az irány: elsõsorban a NyékRockra koncentrálva, nagyobb befogadóképességû helyre kellett költöztetni a fesztivált. Az Olaj-félsziget nagyszerû helyszínnek látszott, ezért a II. NyékRock Fesztiválra már ott került sor. Komoly szervezõi munka után egy nagyszerû fesztivált tudhattak a szervezõk magukénak, ami Nyékládháza jó hírét már megyén túlra repítette. A második fesztiválon több mint ötszáz nézõ elõtt az amatõr csapatok mellett már országosan ismert, profi zenekarok is dübörögtek az Olaj-félszigeten. Az egyesület 2009 februárjában egy amatõrökkel fûszerezett farsangi bulival pörgette fel a rockra éhes fiatalokat, de nyáron sem akartak csalódást okozni a fesztiválozóknak, ezért a kellemes vízparti helyen ismét különféle stílusú bandák, úgy mint Zorall, Kalapács, Junkies koncertjei szórakoztatták nagyérdemût, amely immár a III. NyékRock Fesztivál nevet viselte. Sokat tanulva az elõzõ fesztiválokból, a IV. NyékRock még komolyabb és alaposabb szervezésen megy keresztül. Sajnos a gazdasági világválságnak nevezett világméretû elszegényedés a fesztivált is érintette. Az elõzõ évi szponzorok közül sokan visszaléptek, vagy csak jóval kisebb összeggel tudják támogatni a rendezvényt. Lelkesítõ azonban az a tudat, hogy a NyékRock elõtt és közben – némi túlzással – csak Nyékládházára figyel az ország. A korábbi fesztiválokra még Szlovákiából is eljöttek, de ne felejtsük el szûkebb hazánkat sem, hiszen Zalaegerszegig, Gyõrig, Szegedig elért a rendezvény híre, Idén június 19-én várja a fesztiválozókat az immáron negyedik NyékRock Fesztivál, olyan amatõr zenekarokkal, mint a Damien, Heartless, Wasserstukker, Minden6ók, GY.I.K., Rocksbury, valamint olyan zúzós rockzenét játszó bandákkal, mint a Zord, Iron Maidnem, Road, Kalapács és a Zorall.


A zenekarok pontos kezdési idõpontja:

    * 12:30 Heartless
    * 13:30 Sakálok
    * 14:30 Minden6ók
    * 15:30 Wasserstukker
    * 16:30 GY.I.K.
    * 18:00 Zord
    * 19:30 Iron Maidnem Tribute Band
    * 21:00 Road
    * 22.30 Kalapács
    * 00:30 Zorall
    * 02:00 – reggelig levezetõ rock buli


Közbensõ programok:

    * 17:30 léggitár verseny
    * 19:00 sörhas szépségverseny
    * 20:30 vizes póló verseny

A helyszínen a büfén kívül kihelyezett tetováló szalon is lesz.


További infó: www.nyekrock.hu


Hozzászólások   


             Támogatók:  Facebook oldal és csoport:

      Az utolsó rádióadás: 
             2016.12.29. 


régi Kelet U. rádiómüsorok:
          Rendezvények: 
 

Valid CSS!

Az oldal készítői és üzemeltetői a lapon megjelenő információkért felelősséget nem vállalnak, mivel
a bejegyzések regisztrált felhasználók által kerülnek rögzítésre.
A jogsértő és illetlen megnyilvánulásaitól elhatárolódnak és az okozott károkért a bejegyző felhasználót vonják felelősségre.