Az oldalt Mozilla Firefox & Google Chrome böngésző alá optimalizáltuk, eltérő böngésző esetén megjelenítési/működési problémák adódhatnak! Megértéseteket köszönjük!
Bejelentkezés

Felhasználónév:
Jelszó:
Online: 1 látogató
Látogatók száma
A IV. Kelet Underground Tehetségkutató 2013 nyertesei:
1. Drow
2. Fake Illusions
3. Testify

A III. Kelet Underground Tehetségkutató 2011/2012 nyertesei:
1. Early Morning Vision
2. aJna
3. Frantic

A II. Kelet Underground Tehetségkutató 2010/2011 nyertesei:
1.: Morningkill
2.: HopeToBelieve
3.: Worning

A I. Kelet Underground Tehetségkutató 2009/2010 nyertesei:
1.: Death Warrant
2.: SuperEgo3
3.: Hatred Solution
         Partnerek: 
Hírek

IV. Keleti B.u.Rock Fesztivál

hozzáadva: 2010-06-14 12:49:56 hozzáadta: mysy

További műveletek
Vissza a hírekhez...

Kapcsolódó linkek, ajánlók


Hozzászólások (0)A berettyóújfalui Parola Közhasznú Egyesület 2010. július 3-án (szombat) rendezi meg a IV. Keleti B.u.Rock Fesztivált. Az immár hagyományosnak mondható rendezvényen olyan zenekarok teszik tiszteletüket, mint a veszprémi Pigs Might Fly, a székesfehérvári Stiff Bastard, a szentendrei Conans First Date, a szegedi Real Lies, a budapesti Vl 45, illetve két hazai körökben ismert együttes: az Abiocore és a Hope to Believe.

Több mint 7 órán keresztül fog szólni a metal és annak minden alfaja. A teljes körû audiovizuális élményt komplett hang- és fénytechnika biztosítja.

Szeretettel várunk minden szórakozni vágyó embert, az ország összes településérõl.

 

A rendezvény INGYENES!!!

 

A fellépõk rövid bemutatása:

 

Conans First Date

 

A Szentendre városából érkezõ Conans First Date azon kívül, hogy Magyarország egyik legfurább nevû metal zenekara, nem tartogat túl nagy meglepetéseket a fémzene szerelmeseinek. Szünetmentes riffelés és gondosan megtervezett, energikus dalok jellemzik az északot és délt egyaránt megidézõ zenekart. Legyetek ti is ott, amikor a kõkemény skandináv és a bunkó déli metal találkozik a magyar Alföldön!

http://conansfirstdate.hu

 

http://www.myspace.com/conansfirstdate

 

 

Real Lies

 

A Real Lies azon zenekarok közé tartozik, akiknek sikerült egy darabot a 90-es évekbeli grunge hullámból hithûen megõrizni. Ehhez a méltán híressé vált stílushoz teszik még hozzá a saját zenei egyéniségüket, ami így egy igazán érdekes poszt grunge egyveleget alkot. Az igényes magyar szövegek pedig már csak a hab a tortán. Tenorman címû EP-jük erõsen ajánlott a stílus kedvelõinek.

www.myspace.com/realliesh 

 

Vl 45

 

Vannak olyan zenekarok, akik ha egyszer megszólalnak, akkor igen csak nagyot tudnak, dörrenni!A Vl 45 esetében adottak a súlyos gitárriffek, a kitûnõ vokálok, és talán náluk található a hazai színtér egyik legkifinomultabb énekhangja. Valahol tömören ez lenne a banda lényege!

Debütáló nagylemezük („Inside The Dice”) pedig az említett ismérvek alapján garantáltan megállja a helyét bármilyen zenei környezetben.

www.myspace.com/vl45

 

Pigs Might Fly

 

A Pigs Might Fly-t 2006-ban Baky András [dobok], Gusztav Ibanez Wágner [gitár], Sándor Attila [vokál], Szûcs Sándor [basszusgitár], Tóth Róbert [gitár] alapították. A bemutatkozás nem váratott sokat magára. Tavasszal rögzítésre került az elsõ kislemez [Fevarin EP]. 2007 telére a malacok elérkezettnek látták az idõt, hogy profi körülmények között felvegyék a zenekar a második kislemezét, mely a Melophobia címet kapta, 2008 májusára elkészült az elsõ klip a Left-Handed Polar Bear címû számra.  2009 februárjában jelent meg az elsõ nagylemez Pig City Life címmel, az Edge Records gondozásában. A lemez megjelenését az Insane zenekarral közösen szervezett 30 állomásos országos turné követte.

www.myspace.com/pigsband

 

Hope to Believe

 

A zenekar 2007 júliusában alakult Berettyóújfaluban. A kezdeti év az összeszokással és a számok írásával telt. Elsõ koncertük 2008 októberében volt, melyre elkészítették 4 számos bemutatkozó EP-üket. 2009 februárjában felvették az egyik új számukat (Dogma) myspace promóció és stúdió keresés céljából. Majd májusban különváltak útjaik addigi gitárosunkkal. Fél év keresgélés után csatlakozott hozzájuk Csirmaz Márton. Jelenleg az új EP-ükön dolgoznak, melynek zenei része a PMA stúdióban készül, míg az énekproducer Csongor Bálint. Címe Hetedik Napon lesz és 5 szám található rajta.

www.myspace.com/hopetobelieve

 

Stiff Bastard

A STiFF BASTARD zenei vonala mindig marad sötét, agresszív és barátságtalan metál, némi hardcore éllel és mondanivalóval. Errõl tanúskodik a 2009-ben napvilágot látott debütáló lemez, a „Dead Horse Metal – An Alan Smithee Album” is. A megjelenést minden eddiginél látogatottabb és energikusabb klubkoncertek követték, majd egy elsõ helyezés a BZF Tehetségkutató „metal” kategóriájában. Tavasszal tiszteletüket tették az International Live Award 2010-en Bécsben, de ettõl még ugyanazok a sörlocsoló bunkók maradtak! A zenekar belépett a Middle Finger Club-ba és jelenleg az új kislemezük elkészítésén "fáradoznak". ADJ!!!

www.myspace.com/stiffbastard

 

Abiocore

A berettyóújfalui Abiocore 2004-ben alakult, az egykori Neuroquila romjain. A számos tagcserén átesett együttes eddig három hangzót (Abiocore 2005; Élet-tüskék 2007; Szív-verés 2009) és két videoklipet (Hogy hinném el? 2008; Régi szép emlékek 2009) készített. A kezdeti hc vonulattól mára már igencsak eltávolodott a zenekar, stílusok sokféleségét próbálják ötvözni zenéjükben.

www.myspace.com/abiocore

 

További információk: http://parolap.uw.hu

 

 

Hozzászólások   


             Támogatók:  Facebook oldal és csoport:

      Az utolsó rádióadás: 
             2016.12.29. 


régi Kelet U. rádiómüsorok:
          Rendezvények: 
 

Valid CSS!

Az oldal készítői és üzemeltetői a lapon megjelenő információkért felelősséget nem vállalnak, mivel
a bejegyzések regisztrált felhasználók által kerülnek rögzítésre.
A jogsértő és illetlen megnyilvánulásaitól elhatárolódnak és az okozott károkért a bejegyző felhasználót vonják felelősségre.