Az oldalt Mozilla Firefox & Google Chrome böngésző alá optimalizáltuk, eltérő böngésző esetén megjelenítési/működési problémák adódhatnak! Megértéseteket köszönjük!
Bejelentkezés

Felhasználónév:
Jelszó:
Online: 2 látogató
Látogatók száma
A IV. Kelet Underground Tehetségkutató 2013 nyertesei:
1. Drow
2. Fake Illusions
3. Testify

A III. Kelet Underground Tehetségkutató 2011/2012 nyertesei:
1. Early Morning Vision
2. aJna
3. Frantic

A II. Kelet Underground Tehetségkutató 2010/2011 nyertesei:
1.: Morningkill
2.: HopeToBelieve
3.: Worning

A I. Kelet Underground Tehetségkutató 2009/2010 nyertesei:
1.: Death Warrant
2.: SuperEgo3
3.: Hatred Solution
         Partnerek: 
Hírek

Interjú> DEATH WARRANT: A gyõztes!

hozzáadva: 2010-04-13 08:11:52 hozzáadta: mysy

További műveletek
Vissza a hírekhez...

Kapcsolódó linkek, ajánlók


Hozzászólások (0)

Kelet Underground Tehetségkutató gyõztese

A Death Warrant tagjaival beszélgettem a debreceni Klinika Mozis döntõ után, ahol a zenekar nem csak a zsûri, hanem a közönség tetszését is elnyerte…

- Hogy érzitek magatokat, milyen érzés, hogy megnyertétek a Kelet Underground Tehetségkutató 2009/2010-es döntõjét?
Zoli: Elõször is szeretnénk megköszönni mind a zsûrinek, akik szaktudásukkal, mind pedig a megjelent érdeklõdõknek, akik lelkesítésükkel és szavazatukkal a dobogó legfelsõ fokára juttattak minket.
Suba: Nagyszerû élmény volt tapasztalni a közönség örömét is, amikor eredményhirdetésre került sor, a saját gyõzelmüknek is érezték azt, és legalább annyira örültek, mint mi. Nagy elismerés számunkra a végeredmény, mely még nagyobb elszántsággal vértezett fel bennünket a jövõre nézve, tovább erõsítve a csapatban, hogy érdemes csinálnunk azt, amit évekkel ezelõtt elkezdtünk.
Krisztián: És még hozzá tennénk annyit, hogy külön öröm volt számunkra, hogy sikeresen tudtunk szembemenni a mostani "core" trenddel.

- A helyszínen sikerült azt a színpadképet, hangzást és hangulatot elérnetek, amit szerettetek volna? Milyen volt a színpadon a légkör? Milyen volt közönség ezen az estén?
Zoli: A színpadképben törekedtünk az egységességre, illetve arra, hogy a mûfajnak megfelelõ összképpel tálalhassuk a zenénket. Véleményünk és a megkérdezettek pozitív visszajelzései szerint ez sikerült is. A hangulat megteremtésében pedig az volt az elsõdleges szempont, hogy olyan bulit kerekítsünk az összegyûlteknek, amilyet mi magunk is várunk, ha elmegyünk egy koncertre. Nos, mi élveztük! Nagyon! :)
Suba: És az alapján, amit láttunk a küzdõtéren, jól sikerült produkciót vittünk a döntõre, a közönség pedig külön dicséretet érdemel, nagyon lelkesítõen hatottak ránk és köszönjük, hogy ilyen szép számban eljöttek a fellépésre. Egyszóval, remek volt! :)
Balázs: Tetszett a színpad nagysága, volt mozgástér!:) Szeretnék még ehhez hasonló színpadon fellépni! Bár jobban örültünk volna, ha több idõt tudunk szorítani a beállásra, elégedettek voltunk a hangzással, igaz, ezzel kapcsolatban azok tudnának nyilatkozni, akik szemben álltak a színpaddal. :)- Nagyon ritkán fordul elõ, hogy egy zenekar a zsûri és a közönség részrõl is nyertesnek bizonyul. Nektek ezt most sikerült. Gondoltátok volna? Szerinted mi lehetett a kulcsa ennek a sikernek?
Suba: Igazából meglepõ a dolog, hiszen egy elég szélsõséges stílusról van szó, mellyel szemben több az elõítélet, mint az érdeklõdés. A zenénk elég összetett ahhoz, hogy érdekes legyen a szakemberek számára is, és az eddig kapott visszajelzések alapján elõadásmódunk érthetõvé, és megfoghatóvá teszi ezt a koncertre járó emberek számára is.
Krisztián: Úgy érezzük a kulcs a zene volt, hiszen egyszerre technikás, ugyanakkor fogós is. Értjük ez alatt a dallamokat, amik végigkísérik a dalainkat. Így aztán ezzel a kettõssel - véleményünk szerint - viszonylag gyorsan magunk mellé tudjuk állítani a koncerten megjelenteket. Valami hasonló történhetett azon az estén is.

- Szerintetek a döntõben szerzett nyereményekkel sikerül majd kicsit elõrébb mozdulnotok a közeljövõben? Változtattatok esetleg a jövõbeli elképzeléseiteken?
Zoli: Mindenképpen élni fogunk a felkínált lehetõségekkel. Elsõdleges célunk egy minõségi hanganyag összerakása, hiszen még nem rendelkezünk stúdióban felvett anyaggal, illetve a zenekar promotálása, annak érdekében, hogy minél több helyre eljuthassunk zenélni.
Suba: Mint ahogy régebben is említettük már, mi az a zenekar vagyunk, akinek a fõ profilja az élõ megjelenés, viszont kevés a lehetõsége erre. Ebbõl akarunk most kitörni és az új sikernek köszönhetõen nagyon bizakodóak vagyunk! :)
Balázs: Szóval, a döntõ nyereményei nagyon hasznosak lehetnek, mindegyik az elõrelépést szolgálja. Valamint egy nagyobb fesztiválon (Campus) való megjelenés is újdonság lesz számunkra! Komolyan vesszük a zenélést, és szeretnénk minél jobban kihasználni a nyereményeket.

- Említettétek az elõzõ interjúban, hogy egy budapesti tehetségkutatón is részt vesztek tavasszal. Ezzel kapcsolatban mit lehet már tudni? Kérlek, meséljetek errõl egy kicsit!
János: Igen, indultunk a budapesti Unicum Tehetségkutatón is a Kelet Underground mellett, az elõdöntõn már túl vagyunk. De hozzá kell fûzni, hogy negatív tapasztalat is volt, ugyanis lelkiismeretesen felkészülve érkeztünk, zsebbõl rendeztük a benzinköltségünket, valamint a nevezési díjat, de a tehetségkutató kicsit komolytalannak bizonyult. Mi pontosan érkeztünk, de a hely még zárva volt, elég rossz hangosítási körülmények közt adtunk koncertet négy barátunknak, és a két szervezõnek, majd a koncert közepén megérkezõ érdeklõdõknek.
Zoli: Viszont jó pont, hogy a fõvárosban is finom az Unicum!! :) A döntõ szintén Budapesten lesz áprilisban, viszont a becsúszott átszervezések miatt nincs még pontos dátum. Erre még várunk.


- Milyen további fellépési lehetõségek vannak kilátásban eddig a tavaszra és a nyárra nézve?
Zoli: A tavasszal kapcsolatban fix koncertdátumunk az április 2-a a Slytract-tel, Nasmith-tel és a Raze To The Ground-dal lépünk fel a balmazújvárosi BAKI Klub Kávéházban. Érzéseink szerint nagy õrjöngésnek néz elébe az a négy fal, amely befogad minket majd!:) Még nem megerõsített információk szerint április 9-én Miskolcon jelenünk meg újra a Slytract-tel karöltve. Kicsit messzebbre tekintve pedig az Angerseed-del van tervben egy koncert június közepére, az idõpont még képlékeny, illetve a Campus fesztiválon lépünk fel, a Kelet Underground Tehetségkutató jóvoltából. :)Egyelõre ennyi program van kilátásban, de folyamatosan keressük és figyeljük a lehetõségeket, a telefonálások és egyeztetések már folynak! :)

készítette: Papp „mysy” Mihály

Hozzászólások   


             Támogatók:  Facebook oldal és csoport:

      Az utolsó rádióadás: 
             2016.12.29. 


régi Kelet U. rádiómüsorok:
          Rendezvények: 
 

Valid CSS!

Az oldal készítői és üzemeltetői a lapon megjelenő információkért felelősséget nem vállalnak, mivel
a bejegyzések regisztrált felhasználók által kerülnek rögzítésre.
A jogsértő és illetlen megnyilvánulásaitól elhatárolódnak és az okozott károkért a bejegyző felhasználót vonják felelősségre.