Az oldalt Mozilla Firefox & Google Chrome böngésző alá optimalizáltuk, eltérő böngésző esetén megjelenítési/működési problémák adódhatnak! Megértéseteket köszönjük!
Bejelentkezés

Felhasználónév:
Jelszó:
Online: 3 látogató
Látogatók száma
A IV. Kelet Underground Tehetségkutató 2013 nyertesei:
1. Drow
2. Fake Illusions
3. Testify

A III. Kelet Underground Tehetségkutató 2011/2012 nyertesei:
1. Early Morning Vision
2. aJna
3. Frantic

A II. Kelet Underground Tehetségkutató 2010/2011 nyertesei:
1.: Morningkill
2.: HopeToBelieve
3.: Worning

A I. Kelet Underground Tehetségkutató 2009/2010 nyertesei:
1.: Death Warrant
2.: SuperEgo3
3.: Hatred Solution
         Partnerek: 
Hírek

Kompromisszummentes halál metál

hozzáadva: 2010-04-08 11:11:30 hozzáadta: mysy

További műveletek
Vissza a hírekhez...

Kapcsolódó linkek, ajánlók


Hozzászólások (0)

Ezekkel a szavakkal konferálta fel magát a színpadon az a zenekar, ami késõbb a tehetségkutatót és a közönségdíjat is elhozta, a március 5-én, pénteken megrendezett Kelet Underground Tehetségkutató döntõjén Debrecenben, a Klinika Moziban. 

  Az õsz folyamán zajlottak Debrecenben, Balmazújvároson és Berettyóújfaluban a tehetségkutató elõdöntõi, ahol a nevezett 53 zenekarból sikerült kiválasztani azt a 12 zenekart, akik részt vehettek a döntõn. Õk pedig az Aetrigan, Death Warrant, Dreadful Peace, Gikszer, Go4it!, Hatred Solution, Hope To Belive, Karantén, Over Promises, Rec, SuperEgo3, Zumbeispiel, illetve 2 zenekar csatlakozott még hozzájuk a derecskei „Ismerd meg a jövõ sztárjait!” tehetségkutató nyerteseiként (Csak, Meteor). Földrajzi megoszlásban Balmazújváros, Debrecen, Körösladány, Berettyóújfalu, Túrkeve, Hajdúböszörmény, Gyula, Kõkút és Nyíregyháza képviseltette magát, stílusban meg leginkább a metál mûfajok (doom, death, thrash, metalcore, hardcore), de blues rock, punk rock és natív rock is elõfordult.  

  Délután 5-tõl félóránként váltották egymást a színpadon a srácok, akiknek szakmai zsûri figyelte minden megmozdulásukat, kezdve onnantól, hogy hogy és mennyi idõ alatt sikerült beállni, egészen odáig, hogy milyen kerek egész produkcióban sikerült megmutatni magukat. Nem irigyeltem a zsûrit, akiknek 14 ügyes zenekarról kellett véleményt mondania, késõbb döntenie, és sokszor csak hajszálon múlt, hogy merre. A közönség is szavazhatott, és a közönségdíjas, a koncert jelképes, 200 Ft-os belépõjébõl összejött összeggel lett gazdagabb, ami a megjelent nagyszámú résztvevõnek köszönhetõen, nem is olyan kis értéket képviselt. Egyes zenekaroknak külön rajongótáboruk is volt, akik a környezõ városokból érkeztek, zászlókkal, hangos ovációval biztatták kedvenceiket. Ki is emelném a balmazújvárosi kis csapatot, akik lelkesedése nagyban hozzájárult, ahhoz, hogy kedvenceik jól érezzék magukat a színpadon.  

írta: Szabó Kriszta
forrás: Szumma - Régiós Civil Szubkultúra Magazin
készült: 2010. március

További információk a Tehetségkutatóról a "Tehetségkutató" menüben! és képek a "Galériá"ban !!!!

Hozzászólások   


             Támogatók:  Facebook oldal és csoport:

      Az utolsó rádióadás: 
             2016.12.29. 


régi Kelet U. rádiómüsorok:
          Rendezvények: 
 

Valid CSS!

Az oldal készítői és üzemeltetői a lapon megjelenő információkért felelősséget nem vállalnak, mivel
a bejegyzések regisztrált felhasználók által kerülnek rögzítésre.
A jogsértő és illetlen megnyilvánulásaitól elhatárolódnak és az okozott károkért a bejegyző felhasználót vonják felelősségre.