Az oldalt Mozilla Firefox & Google Chrome böngésző alá optimalizáltuk, eltérő böngésző esetén megjelenítési/működési problémák adódhatnak! Megértéseteket köszönjük!
Bejelentkezés

Felhasználónév:
Jelszó:
Online: 2 látogató
Látogatók száma
A IV. Kelet Underground Tehetségkutató 2013 nyertesei:
1. Drow
2. Fake Illusions
3. Testify

A III. Kelet Underground Tehetségkutató 2011/2012 nyertesei:
1. Early Morning Vision
2. aJna
3. Frantic

A II. Kelet Underground Tehetségkutató 2010/2011 nyertesei:
1.: Morningkill
2.: HopeToBelieve
3.: Worning

A I. Kelet Underground Tehetségkutató 2009/2010 nyertesei:
1.: Death Warrant
2.: SuperEgo3
3.: Hatred Solution
         Partnerek: 
Hírek

Interjú> GO4IT! / DREADFUL PEACE

hozzáadva: 2010-02-25 22:28:45 hozzáadta: mysy

További műveletek
Vissza a hírekhez...

Kapcsolódó linkek, ajánlók


Hozzászólások (0)>>> Ismételten két döntõs zenekar interjú olvasható  itt ...

Go4it!:

 

Borza János, énekes-gitáros nyilatkozott a  túrkevei banda éppen készülõ legelsõ anyagokról és a közelgõ koncertjeikrõl…

- Készül az elsõ demótok. Hol vettétek fel, mi jellemzi az anyagot?

Pesten vettük fel az R33 studióban, egy régi zenésztárs asszisztálásával. Egyelõre még csak a teljesen nyers verziót hallottuk közvetlen a felvételek után, szóval még nem igazán tudunk véleményt mondani.

- Hol lesz elérhetõ? Akartok-e CD-s megjelenést belõle?

Valószínûleg felrakjuk a honlapunkra, a májszpészre, de bízunk az oldszkúl cédéformátumban is, fõleg mert sok barát-barátnõ-ismerõs reménykedik a tiszteletpéldányban :)

- Jelenleg milyen koncert lehetõségeitek vannak?

Egyelõre a klinikás döntõn kívül három fellépésünk van lekötve, április 9-én játszunk a balmazújvárosi Bakiban a kiváló Angertea társaságában, majd 24-én Berettyóújfaluban a Parola Pinceklubot, végül május 29-én a szegedi Garaboncziást támadjuk meg.

- Milyen érdekességekkel, változtatásokkal készültök a döntõre?

Új dal valószínûleg nem születik már addig, ellenben az elõdöntõn még eléggé proto-állapotban levõ From Ass To Mouth c. dalunk kapott végleges formát, valamint mélyfilozófiai szöveget.
Új ötletek egyébként vannak természetesen, már mutogattuk egymásnak az új témákat, de nálunk a dalszerzés abszolút csapatmunka, gyakorlatilag minden dal a próbateremben született eddig vagy otthonról hozott, vagy helyben kiötölt, jammelt témák alapján.

- Mit szeretnétek elérni a zenétekkel, a zenéléssel? Mik a közel jövõbeli céljaitok?

Törekedni az egyéniségre, nem "elkurvulni", de minél több helyre/emberhez eljutni. A betervezett demo után egy komolyabb, nagylemez-szintû dolgot is fel akarunk venni. Alapvetõen szórakozás ez valahol nekünk is, amit csak lelkesedésbõl lehet csinálni. Úgy véljük, ha már kicsit is erõlködés jellege van a dolognak, akkor kár vacakolni vele.

http://go4it.fw.hu
http://myspace.com/go4itzenekar
készítette: Papp „mysy” Mihály

 

Dreadful Peace:A körösladányi zenekar szólógitárosa, Nyíri Tamás mesélt többek között a nemrég elkészült 6 számos EP-jükrõl és a saját készítésû videóklipjükrõl…


Hol játszottatok és hogy sikerültek az éveleji koncertek?

Az év eleje studiózásról szólt nekünk, tehát csak két koncertünk volt, egy Mezõtúron a Lokomotívban, a másik Békéscsabán az Ifjúsági Házban. Mindkettõ jól sikerült.

Tavaszra milyen kilátásaitok vannak?

Több koncertet szerveztünk, hogy minél több helyre eljuttassuk zenénket, többekközt Budapest, Szeged és kisebb városok, illetve fesztiválokra is beadtuk a jelentkezést, de várjuk a koncert felkéréseket.


Tavaly évvégén elkészült az elsõ videoklipetek. Kérlek, mesélj róla egy kicsit!

Igen, ez egy low-budget klip, alapjába véve a felvételtõl a vágásig mindent magunk csináltunk. Egy nap alatt  le forgattuk a vágatlan anyagot. De a trackre vágás egy hónapot vett igénybe kemény meló volt... A felvétel a myspace oldalunkon, vagy youtube-n megtalálható.


Az új kislemezetek készítése milyen stádiumban van most?

Két hónapos itthoni munka után megszületett az elsõ 6 számos Ep-nk. A gitár soundok házilag lettek felvéve. Az ének és a végleges master a No Silence studióban lett rá pattintva a trackekre. Üdvözlet innen is Siminek a jó munkáért!

 

Milyen új számokkal készültök a tehetségkutató döntõre?

A nemrégiben elkészült EP-nken szereplõ számokat fogjuk eljátszani.


Mit szeretnétek elérni a zenétekkel, a zenéléssel? Mik a közel jövõbeli céljaitok?

Mit szeretnénk? .. :) A zene az életünk, de majd egyszer szeretnénk megélni belõle. Valójában nagyon komolyan gondoljuk a zenekart. Tehát mindenkinek az életében fontos szerepet tölt be. Ezért is van, hogy a szabad idõnk nagy részét próbákkal töltjük. Nem lennénk ellene, ha a napjaink állandó koncertezésekbõl állna vagy turnézgatással. Szóval szívesen pörögnénk a szakmában.

 

http://www.myspace.com/dreadfulpeace

készítette: Papp „mysy” Mihály


Hozzászólások   


             Támogatók:  Facebook oldal és csoport:

      Az utolsó rádióadás: 
             2016.12.29. 


régi Kelet U. rádiómüsorok:
          Rendezvények: 
 

Valid CSS!

Az oldal készítői és üzemeltetői a lapon megjelenő információkért felelősséget nem vállalnak, mivel
a bejegyzések regisztrált felhasználók által kerülnek rögzítésre.
A jogsértő és illetlen megnyilvánulásaitól elhatárolódnak és az okozott károkért a bejegyző felhasználót vonják felelősségre.