Az oldalt Mozilla Firefox & Google Chrome böngésző alá optimalizáltuk, eltérő böngésző esetén megjelenítési/működési problémák adódhatnak! Megértéseteket köszönjük!
Bejelentkezés

Felhasználónév:
Jelszó:
Online: 4 látogató
Látogatók száma
A IV. Kelet Underground Tehetségkutató 2013 nyertesei:
1. Drow
2. Fake Illusions
3. Testify

A III. Kelet Underground Tehetségkutató 2011/2012 nyertesei:
1. Early Morning Vision
2. aJna
3. Frantic

A II. Kelet Underground Tehetségkutató 2010/2011 nyertesei:
1.: Morningkill
2.: HopeToBelieve
3.: Worning

A I. Kelet Underground Tehetségkutató 2009/2010 nyertesei:
1.: Death Warrant
2.: SuperEgo3
3.: Hatred Solution
         Partnerek:











































 
Ghost Toast
Vissza...


Zenekar információk


Székhely: Debrecen

Tagok:
  • Rózsavölgyi Bence
    gitár
  • Stefán János
    basszusgitár
  • Papp László
    dob
  • Pusker János
    cselló

Főbb stílusirányzatok:
  • progresszív rock
  • pszichedelikus rock
  • instrumental


Elérhetőségek:

Rózsavölgyi Bence elérhetőségei:
  Mobil: 06702527974
  E-mail: ghosttoastband@gmail.com
  Honlap cím: www.ghosttoast.hu

 
Biográfia

https://soundcloud.com/ghosttoastband/sets/ghost-toast-there-is-no-en

A Ghost Toast zenekar 2008 őszén alakult Debrecenben 3 taggal (Stefán János - basszusgitár, Papp László - dob és Rózsavölgyi Bence - gitár), majd 2009-ben vált 4 tagúvá (Pusker János cselló/billentyű). A célunk az volt, hogy teljesen szabad stílusban alkossunk és a szerteágazó ötleteket dalokba sűrítsük, elsősorban a magunk szórakoztatására.  A stílusunk ennél fogva (szerintünk) nehezen kategorizálható instrumentális zene, melyben progresszív rockos, illetve metálos, pszichedelikus és posztrockos elemek is vannak bőven. 
A kezdeti, útkereső időszak - mely az alakulástól 2010 végéig datálható - lezárása részünkről az első - 2011-ben megjelent - lemez, a Toast in the Shell, amely teljes terjedelmében meghallgatható és letölthető a honlapról. A lemezen hallható "dalok" (idézőjel ugye, mert aki keres, az sem talál vokálokat) sokféle hangulatba és stílusba kapnak bele, többek között megidézzük bennük Morriconét, Piszkos Harry-t, játszunk metált, drum n bass ritmusokat, a kemény mellé lágyat és még keringőt is.

2012 óta a zenekar "élő" billenytű és cselló nélkül kocertezik többnyire, mert Pusi a koncertezést és a rendszeres próbákat munka mellett nem tudta vállalni, de ez nem akadályozott meg minket abban, hogy a samplerről bejátszott effektek és szövegek mellett az ő játékát is megszólaltassuk a koncerteken.

2013 novemberében megjelent a 2. lemezünk a There is no en...
Ennek mottójául egy Fellini idézetet választottunk: "There is no end. There is no beginning. There is the only infinite passion of life."
Ez az anyag egységesebb zeneileg, ugyanakkor itt kísérleteztünk először énekhangmintákkal, melynek eredményeként 3 dalban is hallhatóak énekdallamok. (Ezek forrását a honlapunkon megtalálhatja az érdeklődő.) A kísérletezés ennyiben azért nem merült ki, mert készítettünk például egy sajátos trenszes dalt (Life is strange), illetve egy örmény népdalt is beillesztettünk az egyik szerzeménybe (Hovin mernem).  A lemezen 8 tétel és 2 bónusz dal található, melyek közül az egyik a korábbi lemezen megjelent No balance újabb verziója, a másik pedig a lemezen hallható No sleep vokállal színesített verziója.    A felvételeket házilag készítettük és kevertük, ami sokat segített a zenén is, mivel több időnk volt a részletekre (bár emiatt nagyon sok időt igénybe vett az elkészítése) és amit a jövőben igyekszünk még tovább fejleszteni a még jobb hangzás érdekében.    A koncerteken zenére szabott vetítéseket használunk, valamint a lemezen hallható hangmintákat is megszólaltatjuk az élmény fokozása érdekében, szóval érdemes eljönni!  

Feltöltött Demók
A böngésződ nem támogatja a flash funkciókat!
Diszkográfia


There is no en...2013

Tracklista:
 
Toast in the shell2011
Nincs tracklista ehhez az albumhoz!

     

    Zenekar hírei

    Nincs bejegyzett hír.

                 Támogatók:



      Facebook oldal és csoport:

          Az utolsó rádióadás: 
                 2016.12.29. 


    régi Kelet U. rádiómüsorok:
              Rendezvények: 
     

    Valid CSS!

    Az oldal készítői és üzemeltetői a lapon megjelenő információkért felelősséget nem vállalnak, mivel
    a bejegyzések regisztrált felhasználók által kerülnek rögzítésre.
    A jogsértő és illetlen megnyilvánulásaitól elhatárolódnak és az okozott károkért a bejegyző felhasználót vonják felelősségre.