Az oldalt Mozilla Firefox & Google Chrome böngésző alá optimalizáltuk, eltérő böngésző esetén megjelenítési/működési problémák adódhatnak! Megértéseteket köszönjük!
Bejelentkezés

Felhasználónév:
Jelszó:
Online: 2 látogató
Látogatók száma
A IV. Kelet Underground Tehetségkutató 2013 nyertesei:
1. Drow
2. Fake Illusions
3. Testify

A III. Kelet Underground Tehetségkutató 2011/2012 nyertesei:
1. Early Morning Vision
2. aJna
3. Frantic

A II. Kelet Underground Tehetségkutató 2010/2011 nyertesei:
1.: Morningkill
2.: HopeToBelieve
3.: Worning

A I. Kelet Underground Tehetségkutató 2009/2010 nyertesei:
1.: Death Warrant
2.: SuperEgo3
3.: Hatred Solution
         Partnerek:











































 
K-Zaj
Vissza...


Zenekar információk


Székhely: Debrecen

Tagok:
  • Milotai Gergő
    ének
  • Urbán Bence
    vokál, gitár
  • Terjék Diána
    hegedû
  • Török Emese
    dob
  • Seres Balázs
    basszusgitár


Nincs beállítva stílusirányzat...


Elérhetőségek:

Seres Balázs elérhetőségei:
  Mobil: 06-70-582-3033
  E-mail: balazs015@gmail.com
  Honlap cím: www.myspace.com/kzajzene

 
Biográfia

2007 környékén alakultunk (Debrecenben), bár akkor még nem K-Zaj volt a nevünk és csak kéttagú volt a „zenekar” (Urbán Bence – gitár, billentyűk és minden más; Milotai Gergő-rap). Egyszerű időtöltésből, unalomölés gyanánt kezdtük el próbálgatni, hogy mit tudunk kihozni mindabból, amink van. Asztali mikrofonnal vettük fel az első számokat, amik ezért közel sem voltak jó minőségűek. Innen jött később a nevünk is: „Kábelzaj”, amit aztán K-Zajra rövidítettünk, amolyan játék céljából, hogy a „K” betűhöz mindenki maga társíthasson jelentést! Akkor még középiskolás éveinket róttuk, így kapóra jöttek az iskolai rendezvények, ahol meg tudtuk mutatni, hogy a színpadon is megálljuk a helyünket. Segítségünkre van/volt ex-osztályfőnökünk Dr. Bódis Zoltán (basszusgitár). 2008 tavaszán felléptünk Budapesten a Fringe fesztiválon, ahol eladtuk első kezdetleges CD-inket. Nem sokkal ezek után csatlakozott hozzánk Terjék Diána (hegedű), akivel elnyertük az igazi „K-Zaj hangzást”. 2009-ben a Goethe Intézetben (szintén Budapest) volt fellépésünk, ahol Deseő Balázs (akinél többek között Sub Bass Monster is rögzíti dalait) felajánlotta, hogy három számot ingyen felvehetünk nála. Így készülhetett el a stúdió minőségű demó CD-nk. Még ebben az évben felléptünk a Sziget Fesztiválon az Octopus sátorban (Goethe Intézet jóvoltából), Bacsó Fruzsina (zongora) közreműködésével. Szintén ebben az évben vált a zenekar tagjává Török Emese (dob) aki segített kicsit felpörgetni addigi számainkat és aki, azóta nélkülözhetetlen részévé vált a csapatnak.  2010 elején pedig megtaláltuk az állandó basszusgitárosunkat is Seres Balázs személyében, aki a legfiatalabb tagja a bandának és aki ötleteivel szintén csak emelte a színvonalat. Ő tette teljessé a K-Zajt A közelmúltban a Debreceni fellépéseken kívül: Hajdúszoboszlón, Pécsett és Nagyváradon volt koncertünk. Döntősei lettünk a Debreceni Ifjúsági Fesztiválnak. A jövőben pedig szeretnénk az országban ismertebbé tenni a K-Zaj nevet, minél többet fellépni, és elkészíteni egy teljes lemezt! 

Feltöltött Demók
A böngésződ nem támogatja a flash funkciókat!
Diszkográfia


Csak egy pár szó2009

Tracklista:
 

Zenekar hírei

Nincs bejegyzett hír.

Zenekar koncertjei

Nincs bejegyzett koncert.
             Támogatók:



  Facebook oldal és csoport:

      Az utolsó rádióadás: 
             2016.12.29. 


régi Kelet U. rádiómüsorok:
          Rendezvények: 
 

Valid CSS!

Az oldal készítői és üzemeltetői a lapon megjelenő információkért felelősséget nem vállalnak, mivel
a bejegyzések regisztrált felhasználók által kerülnek rögzítésre.
A jogsértő és illetlen megnyilvánulásaitól elhatárolódnak és az okozott károkért a bejegyző felhasználót vonják felelősségre.