Az oldalt Mozilla Firefox & Google Chrome böngésző alá optimalizáltuk, eltérő böngésző esetén megjelenítési/működési problémák adódhatnak! Megértéseteket köszönjük!
Bejelentkezés

Felhasználónév:
Jelszó:
Online: 2 látogató
Látogatók száma
A IV. Kelet Underground Tehetségkutató 2013 nyertesei:
1. Drow
2. Fake Illusions
3. Testify

A III. Kelet Underground Tehetségkutató 2011/2012 nyertesei:
1. Early Morning Vision
2. aJna
3. Frantic

A II. Kelet Underground Tehetségkutató 2010/2011 nyertesei:
1.: Morningkill
2.: HopeToBelieve
3.: Worning

A I. Kelet Underground Tehetségkutató 2009/2010 nyertesei:
1.: Death Warrant
2.: SuperEgo3
3.: Hatred Solution
         Partnerek:











































 
Quattro-X
Vissza...


Zenekar információk


Székhely: Szeged

Tagok:
  • Robi
    ének, gitár
  • Baggio
    dob
  • Félix
    basszusgitár

Főbb stílusirányzatok:
  • rock
  • grunge
  • metal


Elérhetőségek:

Rádai Róbert elérhetőségei:
  Mobil: 30/381-0101
  E-mail: nayrobi11@gmail.com
  Honlap cím: www.myspace.com/quattroxmusic

 
Biográfia

Néhány év szenvedés után, a Quattro-X 2006. december 12-én tartotta elsõ próbáját Szegeden, a helyi zenekarok szentélyében, amit mindenki csak úgy hív: Ikarus.

Fél évvel késõbb, az eredeti ötfõs legénységbõl már csak három tag maradt, ennek köszönhetõen a banda megfogyatkozott egy hathúrossal, és nem mellesleg új torok után is nézni kellett. A problémát sikerült házon belül lerendezni, így lett Robi az énekes, mindenki megelégedésére.

Az elkövetkezendõ hónapokban a zenekar töretlenül próbált, és gyakorolt “egy nagyobb jó” érdekében. A Quattro-X elsõ nyilvános zajongása 2008. február 28-án következett be Szegeden, a Fészek Klubban. Ezt számtalan koncert követte, nyáron pedig a banda kitört szeretett városából, és a szentesi IH Gödör fesztivál tehetségkutatójáról hazavitte a különdíjat.

Néhány jól, és kevésbé jól sikerült fellépés után a Quattro-X õsszel visszavonulót fújt, de a tagok egyáltalán nem unatkoztak, hiszen az elsõ kislemez felvétele zajlott Vári Gábor segítségével. A közös munka gyümölcse késõbb “A valóság útján EP” címet kapta.

2009. március 1-én mindenki meghallgathatta, és megszerethette ezt a négy számos felvételt, majd tavasszal mozgalmas idõszak következett. A zenekar nagyon sok városba és faluba eljutott, a lemezkritikák pedig mind pozitívak voltak, még a nyomtatott sajtó is felfigyelt a csapatra. A zenekar meglepetésére a Rockinform Magazin áprilisi számában kritika is jelent meg a lemezrõl, ráadásul a korong elnyerte a szerzõ tetszését. A késõbbiek folyamán rádióban is hallható volt a Quattro-X.

Nyáron még jobban felpörögtek az események: a csapat fesztiválról fesztiválra vándorolt. Többek között lehetõséget kaptak a Rockmaraton és a Fishing on Orfû fesztiválokon is. Július közepén sajnos Robinak és Baggionak új basszusgitárost kellett keresniük, de üröm az örömben, hogy a váltás gyorsan megtörtént, és a következõ héten már két koncertet is adtak Félix közremûködésével.

A zenekar tagjai jelenleg új dalokat írnak, az alkotói folyamat végéhez közeledve pedig õsszel várhatóan zajonganak majd egy keveset kicsiny országunk minden szegletében. A tervek szerint télen újra stúdióba vonulnak, és, ha minden jól megy, 2010 tavaszának végén már lemezen is megjelennek az új Quattro-X dalok.


Feltöltött Demók
A böngésződ nem támogatja a flash funkciókat!
Diszkográfia


A valóság útján EP2009

Tracklista:
  • Bombázó
  • A valóság útján
  • Menekülj!
  • Nem érted
 

Zenekar hírei

Nincs bejegyzett hír.

Zenekar koncertjei

Nincs bejegyzett koncert.
             Támogatók:



  Facebook oldal és csoport:

      Az utolsó rádióadás: 
             2016.12.29. 


régi Kelet U. rádiómüsorok:
          Rendezvények: 
 

Valid CSS!

Az oldal készítői és üzemeltetői a lapon megjelenő információkért felelősséget nem vállalnak, mivel
a bejegyzések regisztrált felhasználók által kerülnek rögzítésre.
A jogsértő és illetlen megnyilvánulásaitól elhatárolódnak és az okozott károkért a bejegyző felhasználót vonják felelősségre.